Ce dezvăluie FORMA feselor despre sănătatea ta

Chiar dacă nu ai luat niciodată în considerare forma posteriorului tău, ei bine, specialiştii sunt de părere că acesta este un indicator şi că fesele pot dezvălui anumite informaţii despre sănătatea ta.

RomaniaTV.net
02 feb. 2016, 11:29
Ce dezvăluie FORMA feselor despre sănătatea ta

Mărimea posteriorului unei persoane poate spune multe despre starea generală de sănătate a acesteia. Se crede în mod frecvent că depozitele de grăsime, indiferent de zona în care apar, sunt teribil de dăunătoare pentru organism, dar acest lucru nu este în totalitate adevărat.

Oamenii de ştiinţă ştiu de ceva vreme că locul sau zona în care se depune grăsimea pe corp determină şi sănătatea acelei persoane. Depozitele de grăsime aflate în apropierea pieptului sau în zona trunchiului sunt de departe mai periculoase decât grăsimea care se depunde pe coapse sau pe muşchii fesieri.

Citeşte şi  Cum se poate scăpa de vergeturi

Depozitul de grăsime din zona şoldurilor „ţine acizii graşi departe de inimă, de artere şi de ficat pentru a-ţi reduce riscul de boli cardiovasculare şi alte probleme, precum diabetul.

De vreme ce corpul tău este programat să decidă dacă va depozita sau nu grăsimea în regiunea feselor sau în zona stomacului, se spune că, în cazul femeilor, hormonii care direcţionează şi distribuie grăsimea fac, de fapt, acest lucru pentru a proteja inima şi prin depunerea grăsimii pe fese”.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.