Ce dietă are Bill Gates la 67 de ani. Miliardarul nu mânâncă niciodată micul-dejun

Bill Gates nu mănâncă niciodată micul-dejun, dar consumă zilnic proteine, foarte multă cafea și Coca Cola fără zahăr.

21 nov. 2022, 13:01
Ce dietă are Bill Gates la 67 de ani. Miliardarul nu mânâncă niciodată micul-dejun

Ajuns la vârsta de 67 de ani, Bill Gates a dezvăluit în cadrul unui documentar Netflix, mini-seria „Inside Bill’s brain”, că niciodată nu mănâncă micul-dejun și că are niște obiceiuri mai puțin obișnuite, relatează cancan.ro.

Umul dintre cei mai bogați oameni din lume spune că sare peste această masă pentru că nu o consideră deloc importantă. Prima masă a miliardarului este prânzul, care este bogat în proteine animale. Mâncarea lui preferată este hamburgerul și preparatele din carme de vită, iar ca gustare alege întotdeauna nucile.

Citește și: Elon Musk vrea să fie nemuritor. Noul Nostradamus spune despre miliardar că este în căutarea „elixirului vieții”

Cafeaua nu lipsește niciodată din meniul lui Bill Gates și consumă până la 4-5 cutii de Coca Cola fără zahăr în fiecare zi. Bărbatul are o avere estimată la 150 de miliarde de dolari, fiind al patrulea cel mai bogat om din lume și și-a propus să iasă din topul miliardarilor.

El a mărturisit într-o postare pe Twitter că toți banii lui vor fi donați fundației caritabile „Bill and Melinda Gates Fundation”, fundată de el și fosta sa soție, începând cu anul 2025.

„Uitându-mă în viitor, plănuiesc să îmi direcționezi toată averea către fundație. Voi coborî în topul celor mai bogați oameni de pe planetă și, într-un final nu voi mai face parte din acesta”, a mărturisit Bill Gates.

Citește și: De ce Bill Gates le cere țărilor bogate să nu mai consume carne de vită. Motivul a ieșit în sfârșit la iveală