Ce dietă ține Adda, după ce a aflat că suferă de boala Lyme. La ce alimente a trebuit să renunțe vedeta: „E riscant pentru mine”

De când a aflat că suferă de boala Lyme, Adda a trebuit să își schimbe complet dieta, fiind nevoită să renunțe la câteva alimente.

15 iun. 2023, 18:37
Ce dietă ține Adda, după ce a aflat că suferă de boala Lyme. La ce alimente a trebuit să renunțe vedeta: „E riscant pentru mine”
Ce dietă ține Adda, de când a aflat că suferă de boala Lyme

Pentru a-și ține afecțiunea sub control, Adda și-a schimbat complet stilul de viață, fiind extrem de atentă la ce mănâncă, atât ea, cât și familia ei. Artista urmează un regim antiinflamator și se află în continuare în perioada de tratament.

„Mai am o perioadă lungă de tratament. Regim antiinflamator țin. Fără zahăr, fără gluten, lactate cât mai rar și puțin. Cât mai puține alimente procesate din magazine. Carnea, din sursă sigură și foarte rar. Aproape 90% gătit doar acasă. Nu am nicio aplicație. Nici nu știu cum se comandă mâncare. Apă multă, vitamine, ceaiuri. Un regim de viață cât mai sănătos pentru corpul meu.

Citește și: Adda, adevărul despre „abuzul” asupra soțului ei: „Dacă mai zice cineva, vai, săracul de el, în ce stres trăiește și ce îl chinui, înnebunesc”

Mâncăm cât mai sănătos și simplu. Foarte multe salate, legume. Pește la cuptor. Nu ținem dietă niciunul. E un stil de viață pe care ni l-am impus ca să fim sănătoși. Nu comandăm niciodată mâncare. Foarte rar are Alex poftă de pizza sau noodles, dar și pe astea preferăm să le facem în casă. Inclusiv aluatul”, a declarat Adda, pentru viva.ro.

Adda, despre o posibilă sarcină

Cântăreața spune că, în cazul în care și-ar dori să rămână însărcinată, în condițiile în care suferă de boala Lyme, copilul nu ar păți nimic, dar sănătatea ei ar putea fi afectată.

„Teoretic, orice femeie ar trebui să se testeze înainte să rămână însărcinată. Pentru că anticorpii se transmit la făt. Însă eu, de exemplu, având în vedere că sunt pe tratament, aș putea să rămân însărcinată, că e safe pentru copil. Însă e riscant pentru mine, deoarece corpul meu nu e refăcut complet.

Citește și: Adda și Cătălin Rizea au făcut anunțul despre cel de-al doilea copil: „Sunt studii făcute că persoanele care fac aceste injecții nu transmit fătului Borrelia. Nu e niciun pericol”

Tot ce pot să spun este să trăiți frumos! Așa cum vă place și cum vă spune inima! Să vă bucurați și să alegeți binele, lumina și iubirea. Eu vreau doar să fac muzică și să transmit iubire oamenilor. Atât. Nu-mi doresc altceva. Sănătate, iubire și bucurie! Urmează multă muzică, atât pot să spun”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.