Ce dietă ține Prințesa Kate Middleton. Mâncărurile sale preferate nu sunt așa simandicoase pe cât s-ar putea crede

Prințesa Kate Middleton are o siluetă de invidiat, asta datorită dietei sănătoase, dar și a pasiunii pentru sport.

07 mai 2023, 18:38
Ce dietă ține Prințesa Kate Middleton. Mâncărurile sale preferate nu sunt așa simandicoase pe cât s-ar putea crede
Ce mănâncă Kate Middleton

Kate Midleton are o siluetă trasă prin inel datorită unui meniu zilnic care o ajută să își execute îndatoririle de mamă, dar și angajamentele regale.

Ducesa de Wales are un stil de viață sănătos și iubește sportul. Potrivit Hello!Magazine, familia regală preferă preparatele hrănitoare și aromate, iar Kate preferă să gătească chiar ea, activitate în care îi implică și pe copii.

Chiar dacă nu este vegetariană, Kate Middleton mănâncă, de obicei, fără carne la prânz. În timpul turneului regal al Prințului William în India, bucătarul Raghu Deora, care a fost însărcinat cu crearea meniului pentru cuplul regal în timpul șederii lor la Palatul Taj Mahal, a dezvăluit că ducesa a mâncat la prânz un kebab de legume și curry de linte. Rețeta a fost una vegetariană, pentru că așa a dorit prințesa.

Citește și: Cât costă rochia purtată de Kate Middleton la repetițiile pentru încoronarea Regelui Charles al III-lea, devenită virală pe internet

Ducii de Walles iubesc sushiul. Într-o convesație cu bucătarul japonez Akira, de la Japan House London, William a spus: „Mulumesc foarte mult. Eu și soția mea iubim sushiul”.

Kate Middleton ar prefera și salatele de pepene verde, tabbouleh, ceviche și gazpacho.  Cina este ceva mai consistentă: fripturi, paste sau curry.

În timpul primei sarcini, Prințesa Kate s-a bucurat de preparat cu legume de casă gătit de cuplul indian Chan Shingadia și soțul ei Hash, care conduceau restaurantantul Spar de lângă casa ei de la acea vreme, din Berkshire.

Se știe despre ducesă că este fana mâncărurilor picante, chiar dacă soțul ei, William, nu iubește la fel de mult condimentele.

Citește și: Mesajele dintre Kate Middleton și Meghan Markle au fost făcute publice de Prințul Harry: „Plângea întinsă pe podea!”

Și puiul fript se află printre preparatele preferate de familia regală. Prințul Harry a cerut-o în căsătorie pe Meghan Markle în timp ce găteau un pui, iar Kate și William iubesc și ei astfel de fripturi.

În timpul unei vizite la o școală din Londra, Kate i-a povestit unei profesoare cum gătește alături de cei trei copii ai săi.

„Ne spunea cât de mult le place copiilor ei să gătească, că au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul dintre copii amesteca făina, unul punea laptele și untul. Fac salate și alte preparate împreună”, a spus aceasta.