Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru: „Pentru toată lumea contează, mai puțin pentru noi”

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Chiar dacă mulți nu le-au dat prea multe șanse la început, relația lor este una solidă, iar sentimentele au început să se intensifice mult mai tare.

15 apr. 2024, 17:48
Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru: „Pentru toată lumea contează, mai puțin pentru noi”
Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Pe cei doi nu i-a deranjat niciodată diferența de 17 ani dintre ei și chiar dacă se simte o diferență între generații, nu este un lucru care să îi despartă.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a dat buzna peste bucătarii unui restaurant din Franța. Iubita lui, Doina Teodoru, a filmat totul. „A ajuns la concluzia că mai bine gătește el. Hai, că nu murim de foame nici aici”

Ce diferență de vârstă este între Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

Da, e o nebunie cu diferența de vârstă, pentru toată lumea contează, mai puțin pentru noi. Nu l-am întrebat câți ani are când l-am văzut prima oară și l-am plăcut. Se simte o diferență între generații, și-n gândire, și-n alte aspecte, avem de multe ori discuții din astea principiale.

Din anumite puncte de vedere, el e mult mai conservator, cum și eu sunt la fel, din alte puncte de vedere. Dar da, se simte diferența între generații, însă e fun, căci nu ne plictisim niciodată, avem multe de vorbit despre asta”, spune Doina Teodoru, potrivit Okmagazine.ro.

Actrița și bucătarul sunt împreună de trei ani și trăiesc la intensitate maximă fiecare zi. „Nicio zi din relația noastră nu seamănă cu alta. Suntem haos amândoi. (râde) Încă ne calibrăm. Timp împreună petrecem și nu prea, pentru că eu sunt mereu plecată, ba în turnee, ba cu spectacole, el la fel, ba are festivaluri, filmări.

Când prindem timp împreună de obicei fugim pe undeva sau stăm pur și simplu în casă. Sau la Cătălin la restaurant, unde se mai adună prietenii.

Cea mai lungă perioadă în care efectiv am stat mereu împreună a fost la America Express. Și a fost și pe la începutul relației, ne-am aruncat în gol. De-abia acum mă simt cu adevărat pregătită să merg cu el în America Express”, mai spune Doina Teodoru.