Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express. A scăpat de cursa pentru ultima șansă

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express. După misiunile îndeplinite în Atlixco, echipele au făcut iar autostopul și au plecat în mare viteză spre Puebla, acolo unde i-a așteptat Irina Fodor. Primii care au ajuns la ea au câștigat a doua imunitate.

01 feb. 2023, 12:25
Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express. A scăpat de cursa pentru ultima șansă
Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express. Având în vedere ce miză uriașă este în joc, toți concurenții au încercat să dea tot ce au avut mai bun, pentru a ajunge primii la Irina Fodor.  Concurenții au făcut autostopul către Atlixco, următorul oraș unde Irina Fodor a pregătit alte și alte misiuni.

Ce echipă a câștigat imunitatea la America Express

Odată ajunși, concurenții au descoperit cum este să cari pâini într-un sombrero până la o florărie. Acolo, în schimbul pâinilor, echipele au primit flori, pe care apoi au fost nevoite să le curețe, să le care în sombrero și să le aranjeze astfel încât să obțină steagul României sau steagul Mexicului.

Ulterior, plicul roșu a arătat că echipele trebue să ajungă în Puebla, locul unde i-a așteptat Irina Fodor. Au făcut iar autostopul și au căutat steagul America Express.

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost chiar cea formată din Bie Adam și mama ei, Mihaela. „Îmi venea să plâng, dar nu mai aveam lacrimi. A m simțit că mi-a ieșit sufletul din corp, am simțit că am părăsit corpul”, a zis tânăra, epuizată. „Dormiți la hotel și mâienvă odihniți!”, a fost vestea dată de Irina Fodor, potrivit A1.ro.

Nu ne-a trecut prin cap! Nu ne așteptam în vreun moment!”, a fost reacția pe care au avut-o Cătălin Bordea și Nelu Cortea atunci când au văzut cine a câștigat imunitatea.

Citește și: Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a putut să spună despre George Burcea, fostul ei soţ

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Aproape toți concurenții sunt îngroziți atunci când își caută de cazare. Așa s-a întâmplat și cu o seară înainte, când chef-ul și Doina Teodoru au găsit cu greu un loc unde să doarmă peste noapte. Cătălin Scărlătescu a acuzat dureri în zona pancreasului și se simțea ”căzut” din punct de vedere fizic. Echipa medicală s-a prezentat la locul unde cei doi erau cazați. Pentru a-și căpăta tonusul, Scărlătescu a primit nu cocktail cu vitamine, după care a reușit să adoarmă.

Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat.

Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a zis Cătălin Scărlătescu.