Ce l-a ucis pe acest om mulţi dintre noi bem zilnic. Băutura care ucide se găseşte în orice frigider

Dean Wharmby este un atlet din Manchester, Anglia. Culturistul pune mult preţ pe corpul său şi masa lui musculară. Principalul său scop este de a avea o masă musculară excelentă pentru corpul pe care îl are, aşa că nu ţine cont de limite. El a investit tot timpul în formare şi nutriţie. Dieta lui conţine peste 10 000 de calorii pe zi pentru a construi masa musculară cât mai rapid cu putinţă, scrie i-lady.ro.

15 feb. 2020, 06:17

Pentru a atinge acest prag caloric, Dean mănâncă un amestec de fast-food şi mese echilibrate din care nu lipsesc alimente cum ar fi carne de pui, peşte şi ouă, pentru a satisface nevoia crescută de proteine. În plus, sportivul consumă băuturi energizante pentru a fi treaz şi concentrat în timpul antrenamentelor sale intense. El bea două cutii pe oră în timp ce face antrenamente.

În urmă cu cinci ani viaţa lui Dean a început să capete conotaţii inverse. El s-a îmbolnăvit. Medicii i-au găsit o tumoare în corp, dar culturistul a refuzat să se supună chimioterapiei. Mai degrabă el a optat pentru medicina alternativă şi se pare că tratamentul a dat rezultate, iar tumora s-a micşorat şi apoi a dispărut complet.

Dean s-a întors la vechile sale obiceiuri şi a continuat să facă ceea ce a dus la apariţia tumorii, în primul rând. De data aceasta a avut consecinţe mult mai grave. Medicii l-au diagnosticat cu cancer la ficat. El a încearcat să scape de cancer cu o dietă strictă şi sănătoasă şi a refuzat din nou chimioterapia. A pierdut în greutate rapid şi drastic.

În timpul luptei sale împotriva morţii a aflat ce l-a costat viaţa: energizantele pe care le consuma în timpul antrenamentelor. Cantitatea extremă a zaharului a dus la dezvoltarea rapidă a celulelor canceroase. Cu ajutorul acestor băuturi celulele au crescut şi s-au multiplicat rapid.

Vezi ce s-a intamplat cu Dean pe i-lady.ro