Ce mai face Bănel Nicoliţă. Cum a fost surprins zilele trecute fostul fotbalist al FCSB FOTO

Cândva campion pe terenul de fotbal, Bănel Nicoliţă (34 de ani) este un bărbat de nota 10 în viaţa privată. Fostul star de la FCSB îşi răsfaţă familia, ori de câte ori are ocazia.

RomaniaTV.net
20 iun. 2019, 05:58

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, atunci când paparazzii l-au surprins pe „Jardel” într-un restaurant de fiţe din Capitală, alături de soţia sa, Cristina, şi de cele două fiice, Amalia și Natalia, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Bănel Nicoliţă, UMILIT de Rapid. Momente RUŞINOASE pentru fosta vedetă de la Steaua

Pentru că nu mai are treabă cu fotbalul de performanţă, Bănel Nicoliţă a deschis nota cu o bere blondă şi rece. Apoi, fostul internaţional a servit prânzul, alături de cele mai importante fiinţe din viaţa sa.

După ce a terminat de mâncat, Bănel Nicoliţă şi-a îndreptat atenţia spre fiicele sale. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a luat-o de mâini pe Natalia, mezina familiei sale, şi a aruncat-o în sus. Bucuroasă, fetiţa a râs de mama focului, spre marea încântare a celebrului său tată.

Gurile rele l-au dat divorţat

În primăvara anului trecut, lumea fotbalului românesc a primit o veste teribilă. Presa de scandal a anunţat că Bănel Nicoliţă este în prag de divorţ. Fostul mijlocaş de la FCSB ar fi fost ameninţat de soţia sa cu despărţirea. Motivul? Femeia s-ar fi arătat deranjată de faptul că „Jardel” o ţinea numai în petrceri.

În cele din urmă, zvonurile nu s-au confirmat. Ba mai mult, Bănel Nicoliţă a declarat că îşi iubeşte foarte mult soţia şi că are o familie fericită.