Ce mașină conduce Dan Diaconescu. Fostul patron OTV surprins de paparazzi cu noul său bolid de lux

Dan Diaconescu își etalează bolidul de lux prin Capitală. După ce maşina de lux a lui Dan Diaconescu, un Bentley a cărei valoare depăşea 150.000 de euro, a ajuns în apele Dâmboviţei, fostul patron OTV a schimbat marca.

02 apr. 2023, 11:27
Ce mașină conduce Dan Diaconescu. Fostul patron OTV surprins de paparazzi cu noul său bolid de lux

Puțini sunt cei care nu au auzit până acum de Dan Diaconescu. Deși au apus vremurile în care făcea show cu emisiunile de la OTV, mai ales cu emisiunile despre Elodia, fostului moderator îi merge bine în continuare.

Citește și: Dan Diaconescu, naş de cununie pentru George Simion. Fostul patron OTV i-a fost şi martor la cununia civilă

După ce a cochetat o perioadă cu politica, apoi a stat o perioadă la închisoare, Dan Diaconescu nu duce lipsă de nimic. În 2015, Dan Diaconescu a fost condamnat definitive de către Curtea de Apel București la cinci ani de închisoare cu executare pentru șantaj. Fostul patron al OTV a fost eliberat după aproape trei ani în spatele gratiilor.

Citește și: Dan Diaconescu, achiziţie de 200.000 de euro. Fostul patron OTV se plimbă cu cel mai nou model de Maybach clasa S

După eliberarea din închisoare, vedeta de televiziune a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a reprofilat, având în prezent afaceri cu NFT-uri.

Recent, Dan Diaconescu a fost surprins de paparazzi WOWbiz în București, bineînțeles alături de bolidul de lux.