Ce maşină e mai confortabilă pe drum forestier, Dacia sau Rolls Royce? Un milionar clujean face testul VIDEO

Un milionar clujean pasionat de maşini a făcut un test trăsnit: a încercat să-şi bea cafeaua pe un drum forestier într-un Rolls Royce respectiv într-o Dacia Logan.

RomaniaTV.net
27 mai 2020, 06:39
Ce maşină e mai confortabilă pe drum forestier, Dacia sau Rolls Royce? Un milionar clujean face testul VIDEO

Sunt curios cine va câştiga duelul, mai ales că ştim că Dacia e construita pentru drumurile din România”, spune Bogdan Căpuşan la începutul clipului.

Două maşini, o Dacia Logan şi un Rolls Royce, un drum forestier şi un milionar pasionat de maşini care nu are ce să facă cu timpul lui liber. Acestea au fost ingredientele unui test inedit: care maşină este mai confortabilă pe un „drum forestier nu cu foarte multe gropi”, după cum a explicat Bogdan Căpuşan într-un clip pe YouTube, potrivit Adevarul.ro.

Încercăm să consumăm în timpul mersului o cafeluţă sau un lăptic, să vedem dacă reuşim să bem fără să se verse niciun strop. Este un test imparţial extrem de relvant”, a spus Căpuşan.

Citeşte şi: Milionarul Gianluca Vacchi va deveni tată pentru prima oară. Iubita lui este însărcinată: „Este femeia pe care mi-am dorit-o mereu”

Punctul forte al Daciei este că „este construită pentru drumurile din România”, iar în ceea ce priveşte Rolls Royce-ul, acesta este „renumit pentru confort”, ne explică milionarul pasionat de maşini. Maşinile au rulat cu 20 de kilometri la oră.

Nu i-a fost foarte comod lui Căpuşan să-şi bea cafeaua, pe care a adus-o într-o sticlă de plastic, în Rolls Royce, dar nu a vărsat-o pe el. A mărit miza, şi a băut şi un pahar cu lapte.

Totul s-a terminat cu bine, hainele au rămas fără pete. Lucrurile au fost mult mai complicate în Dacia Logan, dar milionarul a dat o mână de ajutor, pentru impresie artistică, vărsând din belşug cafea şi lapte pe el. Concluzia lui Bogdan Căpuşan, fiul lui Chimu Căpuşan un mogul imobiliar din Cluj, a fost: „Alegeţi lăptic, alegeţi Rolls”.

Bogdan Căpuşan a investit foarte mulţi bani în autoturisme şi nu ratează nicio ocazie pentru a le prezenta. Fiu de milionar şi pilot profesionist Bogdan Căpuşan este fiul unui milionar clujean care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţale în oraş, averea lui fiind estimată de Forbes România, în 2014, la 7 milioane de euro.