Ce meniu de Paşte are Olivia Steer. Soţia lui Andi Moisescu este raw-vegană: „Nu am nevoie nici de drob, nici de cozonaci!”

Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, este raw-vegană de foarte mulţi ani, astfel că că are alt regim alimentar chiar şi de Paște, care nu conține tradiționalele preparate, ouă, cozonac, miel.

16 apr. 2023, 18:36
Ce meniu de Paşte are Olivia Steer. Soţia lui Andi Moisescu este raw-vegană: „Nu am nevoie nici de drob, nici de cozonaci!”
Ce meniu de Paşte are Olivia Steer. Soţia lui Andi Moisescu este raw-vegană: "Nu am nevoie nici de drob, nici de cozonaci!"

Ce meniu de Paşte are Olivia Steer. „Nu voi mânca miel, dar voi sta la masă, alături de cei care o vor face. Nu voi mânca nici ouă, dar voi ciocni o grămadă de ouă înroșite cu prietenii și familia. Nu voi bea alcool, dar voi da noroc cu paharul plin, cu toți cei dragi. Nu voi mânca nici pască, dar mă voi îndulci cu vorbele calde ale prietenilor”, a scris Olivia Steer pe Instagram.

„Pentru că n-am nevoie nici de drob, nici de vin, nici de cozonaci, ca să simt că au venit sărbătorile! Ci doar de oameni buni, alături de care să mă bucur de Învierea Domnului. Paște fericit, vouă!”, a mai adăugat fosta prezentatoare TV, care de Paște urmează „postul verde”: „Eu rămân la ce m-a consacrat: postul verde, deosebit de verde!”.

Citeşte şi: Carmen Brumă te învaţă cum să slăbeşti după Paşte. Trucul banal care te ajută să pierzi kilogramele în plus

Olivia Steer cuma devenit raw-vegană după ce a avut două cazuri de cancer în familie. De curând, a renunțat să mai bea cafea și să mai consume sare.

În comparație cu soția lui, Andi Moisescu obișnuiește să consume carne, dar și alte alimente păcătoase: „Soția mea este vegetariană, dar nu și eu. Secretul de a mă menține mereu în formă este sportul, este singurul secret pe care l-am descoperit eu în 50 de ani, mișcarea!”.

Citeşte şi: Care sunt cele 10 reguli de care trebuie să ținem cont la masa de Paște dacă nu vrem să ajungem la spital