Ce pensie încasează Florin Piersic. Suma este una scandaloasă

Ce pensie încasează Florin Piersic. Celebrul actor împlineşte astăzi, 27 ianuarie, venerabila vârstă de 86 de ani. Chiar dacă este unul dintre cei mai apreciaţi şi iubiţi artişti din România, câştigurile nu sunt pe măsura talentului şi muncii sale pe care a depus-o ani la rând.

27 ian. 2022, 16:17
Ce pensie încasează Florin Piersic. Suma este una scandaloasă
Ce pensie încasează Florin Piersic

Ce pensie încasează Florin Piersic. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București, promoția 1957. La doi ani după acest moment, Florin Piersic a debutat pe scena Teatrului Național din București obținând rolul titular în Discipolul diavolului.

Citeşte şi: Dan Negru, lecție de viață după interviul cu Florin Piersic: „Banii pot cumpăra un câine, dar nu-l pot face să dea din coadă”

Ce pensie încasează Florin Piersic

După peste 65 de ani în lumea teatrului și a filmului, Florin Piersic încasează o pensie de doar 2000 de lei. La aceasta se adaugă o indemnizație lunară – Atenţie! De merit! – de la Uniunea Teatrală din România, în valoare de de 2700 de lei, scrie Fanatik.ro.

Și aici se opresc încasările pe care Florin Piersic le are! Pentru că, pandemia de coronavirus a oprit, multă vreme, motoarele teatrului românesc. Fără piese, fără alte apariții sau evenimente, actorul a fost nevoit să trăiască, o perioadă, din pensie și indemnizație.

Florin Piersic: „Nu cred că o să mai am timp”

Actorul i-a oferit lui Dan Negru o mulțime de dezvăluiri importante și emoționante totodată, care îi vor uimi pe fani în Ajun de Crăciun. Florin Piersic a ținut să le transmită un mesaj emoționant tuturor celor care îl iubesc și îi apreciază munca.

Totuși, artistul i-a cerut lui Dan Negru să fie atent și să nu taie prea mult la montaj, deoarece a ajuns la o vârstă înaintată și nu știe cât timp mai are să le transmită fanilor tot ce are de zis.

N-o să-ți placă ce spun, nici dumnealor. Să nu tăiați la montaj, pentru că nu cred că o să mai am timp să mă întâlnesc cu dumnealor”, a mărturisit maestrul Florin Piersic.