Ce rasă de câine te reprezintă în funcție de zodie sau ascendent. Patrupedul care se potrivește cu personalitatea ta

Dacă te-ai întrebat vreodată ce rasă de câine te reprezintă, astrologia îți poate spune care ai putea fi, în funcție de zodia ta.

10 mart. 2023, 20:22
Ce rasă de câine te reprezintă în funcție de zodie sau ascendent. Patrupedul care se potrivește cu personalitatea ta
Ce rasă de câine ești în funcție de zodie

Ce rasă de câine ești în funcție de zodie. Conform American Kennel Club, există circa 200 de rase de câini clasificate în șapte grupe, în funcție de personalitate, trăsături fizice și altele.

Atunci când vine vorba de potrivirea semnelor zodiacale cu rasele de câini, se iau în calcul trăsăturile fiecărei rase din cele șapte grupe. Semnele de foc sunt active și pline de energie și se potrivesc perfect cu rasele pline de viață din grupele de muncă și sportive. Semnele de aer, sociale și comunicative pot fi reprezentate cu ușurință de rasele inteligente și axate pe haită din grupele de pășunat și vânătoare. Semnele de pământ sunt harnice și se potrivesc cu rasele de câini dinamice, precum cele din grupele de muncă și terrier. Semnele de apă sunt sensibile și se potrivesc cu rasele de câini care gac parte din grupele nesportive și de joacă, relatează Stylecaster.

Ce rasă de câine ești în funcție de zodie

Berbec – Ciobănesc german

Berbecului i se potrivește de minune un ciobănesc german plin de viață și mereu în mișcare. Este cunoscut ca fiind un câine cu un lătrat puternic, similar cu natura nativilor născuți sub acest semn zodiacal. Aceștia par feroce, dar, de fapt, sunt extrem de sensibili. Sunt extrem de loiali și protectori față de cei dragi.

Taur – Basset Hound

Taurii sunt dulci, dar încăpățânați, la fel ca un Basset Hound. Această rasă este cunoscută pentru ochii căzuți, fața zbârcită și urechile lungi, ceea ce surprinde aura drăgălașă a acestui semn zodiacal. Această rasă, dar și taurii, sunt cunoscuți ca fiind incredibil de încăpățânați, dar remarcabil de relaxați.

Citește și: Povestea lui Zeus, câinele care a salvat o viață. Patrupedul i-a semnalat stăpânului că are o tumoră

Gemeni – Husky Siberian

Gemenii și câinii din rasa Husky au un lucru foarte important în comun: vorbesc foarte mult. Ambii sunt extrem de sociali și au o inteligență ascuțită. Sunt extrem de prietenoși  și lucrează excepțional în echipă.

Rac – Dalmațian

Dalmațienii surprind perfect personalitatea Racilor. Aceștia au o dispoziție jucăușă și sunt extrem de sensibili. Sunt o rasă iubitoare și axată pe familie, tind să fie energici și plini de ambiție.

Leu – Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel are un temperament dulce și docil, în ciuda faptului că este oarecum pretențios. Amândoi împărtășesc o dorință puternică de a fi centrul lumii persoanei preferate. Această rasă de câine afectuoasă, dar jucăușă, este, de asemenea, incredibil de adorabilă, așa că nu e de mirare de ce oamenii se îndrăgostesc instantaneu de acest cățel.

Fecioară – Pudel

Cățeii din rasa Caniche sunt cel mai bine cunoscuți pentru agilitatea lor mentală, deoarece aceștia sunt rapizi și prind orice în timpul antrenamentului. Vigilența Fecioarelor se potrivește de minune cu rapiditatea Caniche-ului, deoarece acest cățeluș isteț se poate adapta cu ușurință la orice schimbare. Deși pudelii sunt lăudați pentru inteligența lor, această rasă de câini adorabilă este, de asemenea, cunoscută pentru că este dornică să facă pe plac.

Balanță – Bichin Frise

Bichon Frise este considerat unul dintre câinii cu „cea mai puternică personalitate” din lume. Având în vedere această reputație admirabilă și această popularitate remarcabilă, Bichon Frise întruchipează poziția socială a Balanței. La fel ca acești nativi, Bichon Frise nu este popular doar pentru personalitatea sa fermecătoare, ci și pentru inteligența și aspectul său.

Citește și: Câinele lui Elon Musk este noul director al companiei Twitter: ”Este grozav. Mult mai bun decât celălat tip!”

Scorpion – Doberman

Dobermanul este o rasă de câine izbitoare, cu un corp elegant și o față ascuțită, care ilustrează perfect aura seducătoare, dar captivantă a Scorpionului. Dobermanul a avut cândva reputația de a fi o rasă de câine înfricoșătoare. Deși atât Scorpionii, cât și Dobermanul au o prezență puternică, sunt amândoi niște înduioșați secreți care sunt incredibil de loiali față de foarte puțini oameni, odată ce li se oferă șansa de a se deschide pentru a-și arăta personalitățile dulci.

Săgetător – Border Collie

Border Collie este aclamat ca fiind un câine incredibil de inteligent, deoarece această rasă de pășunat este cunoscută ca fiind ușor de dresat și deosebit de adaptabilă. La fel ca Border Collie, și Săgetătorul este un semn de foc plin de energie care are nevoie să fie în mișcare. Atât nativii Săgetători, cât și Border Collie suntremarcabil de activi, deoarece există o asemănare comună în ceea ce privește agilitatea mentală și fizică.

Capricorn – Bullmastiff

Bullmastifful este un cățel impresionant, deoarece această rasă de muncă este cunoscută pentru mărimea și statura sa musculoasă, ceea ce face din Bullmastiff o alegere perfectă pentru munca grea. Având în vedere că nativii Capricorn și Bullmastifful împărtășesc o atitudine fastidioasă, acest lucru implică faptul că aceștia au în comun capacitatea de a fi excelenți protectori, lideri și companioni.

Vărsător – Borzoi

Borzoii sunt considerați o rasă rară de câini, după ce aproape au dispărut în timpul Revoluției Ruse. Deși acești câini captivanți, cu nasul lung, sunt departe și puțini între ei, Vărsătorii au tendința de a împărtăși personalitatea prietenoasă a Borzoiului odată ce se simt bine în comunitatea lor și încăpățânarea surprinzătoare odată ce este hotărât să ducă la bun sfârșit un obiectiv.

Pești – Ogar italian

Greyhoundul italian este un excelent câine de companie, deoarece această rasă de jucărie adoră să se cuibărească alături de persoana sa preferată. Având în vedere că Peștii împărtășesc aceeași personalitate adorabilă, pot simți că ogarul italian este sufletul lor pereche din punct de vedere astrologic.