Ce s-a întâmplat cu apartamentul Elodiei la zece ani de la dispariţia avocatei. Datele care au ieşit acum la iveală!

Au trecut nu mai puţin de zece ani de când povestea Elodiei a început să intre în atenţia opiniei publice. Mulţi au uitat de tot incidentul îngrozitor, însă acum au ieşit noi detalii la iveală despre apartamentul în care crima odioasă a avut loc.

23 aug. 2021, 19:00
Ce s-a întâmplat cu apartamentul Elodiei la zece ani de la dispariţia avocatei. Datele care au ieşit acum la iveală!

Ce s-a întâmplat cu apartamentul Elodiei la zece ani de la dispariţia avocatei. În apartamentul în care aceasta a fost ucisă nu mai locuiește nimeni. Datoriile de la Asociație nu au mai fost plătite, iar încercările lui Cristian Cioacă de a-l închiria au fost în zadar.

Ce s-a întâmplat cu apartamentul Elodiei la zece ani de la dispariţia avocatei. Datele care au ieşit acum la iveală!

Mai mult decât atât, datoriile de la Asociație nu au mai fost plătite, iar încercările lui Cristian Cioacă de a-l închiria au fost în zadar.

Pentru că apartamentul în care ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu nu poate fi scos la vânzare și nimeni nu vrea să-l închirieze, locuința este în paragină și e nelocuită de peste 10 ani. Situația a trezit revolta vecinilor, care se plâng de datoriile adunate de-a lungul anilor la Asociația de locatari.

Citeşte şi: Hotel Cișmigiu, o istorie nespusă: Cine a fost Neli Bejan, studenta care a murit în casa liftului: „Am fost ca două surori. Fiecare om își simte ultimele momente, clipele astea teribile au ce-i mai sfânt”
 

În trecut, Cristian Cioacă ar fi încercat să închirieze locuința, cunoscută drept ”apartamentul groazei”, dar nu a avut succes în eforturile lui. Fostul polițist chiar și-a pus un prieten să se ocupe de acest aspect, dar bărbatul nu a reușit să convingă pe nimeni să locuiască acolo, scrie Spynews.
Furioși de neplata datoriilor, vecinii au încercat să-l facă pe prietenul fostului soț al Elodiei să le achite suma, ceea ce nu s-a întâmplat.

La un moment dat, și mama Elodiei Ghinescu a încercat să deschidă proces pentru a obține apartamentul. Aceasta își dorea să-l lase moștenire nepotului ei Patrick, fiul avocatei. Totuși, femeia a renunțat rapid după ce și-a dat seama cât de mari sunt costurile.

În 2014, au existat informații potrivit cărora apartamentul ar fi fost inclus între bunurile lui Cristian Cioacă care urmau să fie scoase la licitație. În mod evident, nici atunci nu a vrut nimeni să locuiască în el.

Citeşte şi: Moment inedit! Van Damme şi Dani Mocanu dansează, îmbrăţişaţi, pe ritm de manea. Melodia pe care Dani i-a dedicat-o actorului american: „Cum este ziua de Paşte, ca Van Damme nu se mai naşte”