Ce s-a întâmplat în sala de nașteri. Theo Rose a povestit totul cu lux de amănunte. ”Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile”. Primele imagini cu micuțul

Theo Rose este în culmea fericirii, după ce a devenit pentru prima oară mămică. La numai o zi de la fericitul eveniment, artista a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu ea și micuțul Sasha Ioan. Vedeta le-a povestit cu lux de amănunte fanilor săi de pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat în sala de nașteri.

15 iun. 2023, 15:27
Ce s-a întâmplat în sala de nașteri. Theo Rose a povestit totul cu lux de amănunte. ”Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile”. Primele imagini cu micuțul
Ce s-a întâmplat în sala de nașteri. Theo Rose a povestit totul cu lux de amănunte. ''Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile''. Primele imagini cu micuțul

Ce s-a întâmplat în sala de nașteri. Theo Rose a povestit totul cu lux de amănunte. După luni de așteptare, Theo Rose și Anghel Damian radiază de fericire pentru că și-au strâns, în sfârșit, primul copil la piept.

Citește și Prima reacție a Liei Bugnar după venirea pe lume a fiului lui Anghel Damian. Theo Rose a născut în această dimineață

Ce s-a întâmplat în sala de nașteri. Theo Rose a povestit totul cu lux de amănunte

După ce s-a refăcut din punct de vedere fizic, după naștere, artista care are o comunitate extrem de mare pe rețelele de socializare a ținut să le împărtășească fanilor săi experiența inedită pe care a trăit-o în sala de nașteri.

Mai mult, Theo Rose a postat și primele imagini cu bebelușul său și al lui Anghel Damian, micuțul Sasha Ioan.

Proaspăta mămică a dezvăluit că în aceste momente se simte foarte bine după naștere, iar iubitul ei, Anghel, care i-a fost în tot acest timp alături este în culmea fericirii pentru că a devenit tătic.

De asemenea, Theo Rose le-a povestit fanilor săi de pe Instagram că deși pe tot parcursul sarcinii s-a pregătit pentru o naștere naturală operația de cezariană a decurs normal, iar ea și micuțul Sasha se simt extrem de bine.

Artista a mărturisit că se reface rapid după naștere, chiar dacă încă mai are puține dureri de care nu mai ține cont acum când își ține bebelușul în brațe.

Micuțul Sasha Ioan a avut la naștere 3.800 de grame și a măsurat de 54 de cm. Tânăra sa mămică le-a povestit că este un copil frumușel, zdravăn și sănătos.

„Multumesc tuturor pentru ganduri si mesaje! Sa va bucure Dumnezeu la fel cum ne-a bucurat si pe noi sa vedem cati oameni ne sunt alaturi! Pe scurt, desi va urma si mai pe larg cand ne linistim si adaptam mai bine, a fost o nastere ok, deloc mai cu moț decat alte nasteri.

A fost o nastere prin cezariana in cele din urma, desi am fost mai ingrozita de operatie decat de nasterea naturala, am avut incredere in dna. Dr Coravu care mi-a inspirat siguranta si liniste pe tot parcursul sarcinii si a avut dreptate. A fost o operatie pe care am parcurs-o linistit, fara panica sau frica si le multumesc tuturor doamnelor asistente si doamnelor dr. care au luat parte la nasterea noastra.
Pana si refacerea se intampla frumos, cu foarte putina durere momentan. Sasha a reusit din prima sa manance de la san, a stiut ce are de facut. E frumusel tare, zdravan, 3 800g si 54 cm. Dumnezeu stie cum a stat bietul copil in garsoniera confort 2 pe care i-am putut-o eu oferi, dar ii multumim ca ne-a ascultat rugaciunile si e sanatos”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Citește și Theo Rose a născut! Prima reacție a artistei direct de pe patul de spital