Ce s-ar putea întâmpla cu piața crypto. Avertismentul celui mai popular investitor din România (VIDEO)

Piața crypto „sângerează" puternic, dar ca la fiecare criză, acesta e momentul ideal pentru investiții. Mihai Daniel, cel mai cunoscut investitor crypto din România, susține că perioada de criză e o mare oportunitate pentru investitori. 

24 sept. 2022, 13:00
Ce s-ar putea întâmpla cu piața crypto. Avertismentul celui mai popular investitor din România (VIDEO)

Cunoscutul consultant crypto investește masiv în Bitcoin și Polkadot. Acum, BTC, și DOT pot fi achiziționate la prețuri derizorii.

„Vreau să vă vorbesc despre oportunitățile unei generații. Sunt oamenii care au intrat în industria crypto din 2014-2016. Cei de dinainte erau oameni încadrați ‘cu probleme la cap’. Și eu mă încadram acolo, discutam cu prietenii mei și le spuneam să ia Bitcoin, pentru că e afacere.

Fac această paralelă pentru că în perioada următoare sunt șanse să mai scadă piața și ne vom întâlni cu niște oportunități incredibile, pe care poți să le ai o dată la 10-20 de ani sau o dată în viață. 

Când mă uit la Polkadot, fiecare investiție de 100 de dolari, pentru mine înseamnă 1.000 de dolari (n.r. – venit). Cei 900 de dolari care sunt în plus, sunt plata pentru răbdare, pentru calm și inspirație. Eu sunt 100% sigur că DOT (n.r. – Polkadot) va ajunge la peste 50 de dolari, din nou, în următorul ciclu”, a declarat Mihai Daniel.

 

Mihai Daniel, cel mai popular investitor din crypto: „Prețurile reflectă fix perioada pe care o trăim, dar nu vor rămâne așa!”

 

Piața crypto va avea o revenire în „V”, după ce se va așterne liniștea în piețele financiare, este convins investitorul cu 80.000 de abonați pe canalul de YouTube.

„40% dintre persoanele care au intrat în crypto au intrat în 2021. Gândiți-vă că e încă un val uriaș de oameni care încă nu au intrat. Nu suntem nici măcar la 5-10% la nivel global, ca adopție. Prețurile de acum sunt relevante pentru perioada curentă – criză, război, inflație, gândaci, lăcuste, ce vreți voi… Ele reflectă fix perioada pe care o trăim, dar lucrurile nu vor rămâne așa!

Peste 90% dintre cei care cumpără nu cumpără cânt piața este 90% căzută, le e teamă că piața se va duce și mai tare în jos. Unde să se ducă?! Marea majoritate când totul este verde, la 10-20x. Nu e acela momentul ideal”, a mai transmis consultantul crypto.