Ce să mănânci dimineaţa ca să slăbeşti 3 kilograme în 5 zile

Daca vrei sa slabesti rapid 3 kilograme, atunci este indicat sa mananci dimineata o serie de alimente care iti "obliga" corpul sa elimine grasimile.

RomaniaTV.net
14 oct. 2015, 05:54
Ce să mănânci dimineaţa ca să slăbeşti 3 kilograme în 5 zile

In primul rand, pentru a slabi 3 kilograme in 5 zile, trebuie neaparat ca sa iei micul dejun zilnic. Iar daca fumezi si bei cafea, este nevoie sa faci aceste lucruri abia dupa micul dejun.

Mai precis, pentru ca aceasta dieta sa functioneze, trebuie ca pe stomacul gol, dimineata, sa iei micul dejun, asa cum este indicat si normal.

Citeşte şi Dieta de toamnă care te slăbeşte 5 kilograme în 7 zile

Micul dejun luat pe stomacul gol da putere organismului si totodata starneste arderile interne si metabolismul. De aceea, primul pas pentru a slabi 3 kilograme in 5 zile este sa te asiguri de existenta micului dejun in fiecare zi.

Pe langa acest lucru, este foarte important ca micul dejun sa fie format din alimente care accelereaza metabolismul. Totodata, pentru ca dieta sa functioneze, cina nu trebuie luata mai tarziu de ora 18.30, iar masa de pranz nu trebuie luata mai tarziu de ora 13.30. Totodata, este interzis consumul de zahar, alcool si alimente bogate in carbohidrati la pranz si la cina.

Meniul care te ajută să slabesti 3 kilograme în 5 zile îl găseşti pe Lyla.ro