Ce salarii au șoferii din România. Cum poți ajunge la 14.000 de lei pe lună

Se fac angajări masive în domeniul transporturilor în acest an. Firmele care activează în acest segment au peste 2.600 de locuri de muncă.

30 ian. 2023, 20:45
Ce salarii au șoferii din România. Cum poți ajunge la 14.000 de lei pe lună

Ce salarii au șoferii din România. Doar în luna ianuarie au aplicat peste 60.000 de persoane. Salariile nu sunt deloc de ignorat.

Ce salarii au șoferii din România. Majoritatea acestor job-uri se adresează candidaților entry level, care nu au experiență, fiind urmați de cei mid level, care au între doi și cinci ani de experiență în domeniu. Potrivit datelor Salario, comparatorul salarial marca eJobs, salariul mediu al celor care lucrează în transport și distribuție este de 3.500 de lei pe lună.

Citește și Salarii de peste 1.000 de euro în România. Noua meserie pe care românii și străinii o caută tot mai des în ultima perioadă

Un promoter are un salariu de 2.800 de lei, iar media pentru un dispecer auto ajunge la 4.000 de lei.. Salariile medii ale șoferilor sunt de 2.700 de lei, dar acest plafon e aplicabil doar pentru cei a căror activitate nu implică deplasări în alte orașe sau în afara țării.

Chiar dacă media salarială din acest domeniu e de 3.500 de lei și mai mult de jumătate dintre posturi vizează candidați entry level pentru joburile de specialiști sau manageri, salariile oferite pot să ajungă să depășească media generală pieței pentru poziții similare.

Citește și Marius Budăi, anunț de ultimă oră! Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor în perioada următoare

Au fost introduse și salarii de 20.000 de lei pentru funcția de director economic, 18.000 de lei pentru Chief Technological Officer, 16.000 de lei pentru project manager sau 13.000 de lei pentru un director administrativ.