Ce salarii primesc angajații de la Pepco. Câți bani încasează un casier și un șef de magazin lunar

Câți bani primesc angajații de la Pepco România. Pe lângă salariu, aceștia beneficiază și de bonuri de masă în valoare de 300 de lei.

20 mart. 2023, 16:31
Ce salarii primesc angajații de la Pepco. Câți bani încasează un casier și un șef de magazin lunar
Ce salarii primesc angajații Pepco

Românii interesați să lucreze într-un magazin Pepco trebuie să știe că salariile pornesc de la 2.100 de lei, la care se adaugă și bonuri de masă în valoare de 300 de lei. Un director de magazin încasează lunar 3.500 de lei, plus bonuri de masă.

Programul de lucru este de opt ore pe zi, plus 30 de minute pentru pauza de masă, care se ia întotdeauna după ora 13.00.

Citește și: Salarii Auchan 2023. Cât câştigă un casier relocat de la casele de marcat desfiinţate. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

O altă regulă impusă de magazinele Pepco este că toți angajații sunt obigați să poarte numai încălțăminte neagră.

Potrivit recenziilor de pe site-urile de specialitate, angajații sunt, la modul general, mulțumiți de condițiile de muncă și de beneficiile oferite de companie.

„Dacă ești angajat casier, nu vei sta doar la casă, este regulă generală ca nimeni să nu stea degeaba. Vei lua și haine și aranja, vei pune alarme pe haine, vei pândi clienți suspecți să nu fure”, scrie un fost angajat pe forumul undelucram.ro.

Citește și: Dedeman face angajări! Ce posturi sunt disponibile și ce salarii oferă

Pepco este un lanț de magazine polonez care comercializează haine, accesorii, jucării și produse pentru casă, de tip discount. Lanțul de retail este prezent pe trei continente, iar pe piața românească a intat în 2015. În cele peste 300 de magazine din țară sunt angajate aproximativ 2.800 de persoane.