Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3. Nimeni nu s-a gândit la suma asta

Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3. Chiar dacă sunt confidenţiale sau aşa ar trebui să rămână, de-a lungul timpului, multe vedete s-au dat de gol în ceea ce priveşte venitul lunar. Aşa s-a întâmplat şi cu soţul lui Carmen Brumă.

06 mai 2023, 08:07
Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3. Nimeni nu s-a gândit la suma asta
Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3

Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3. Este unul dintre cei mai controversați jurnaliști din România şi a dezvăluit în mediul online, în urmă cu mai mult timp venitul său lunar, lucru care a șocat pe toată lumea.

Citeşte şi: Cum arată apartamentul de lux în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea. Imagini spectaculoase din noua locuință – FOTO

Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3

În urmă cu ceva vreme, Mircea Badea avea să se dea de gol cu privire la veniturile sale lunare. Prezentatorul Tv a dezvăluit atunci că a plătit către stat suma de 8.911 lei, bani ce reprezintă TVA. Imediat, internauții s-au grăbit să îi calculeze salariul și au ajuns la concluzia că acesta ar câștiga suma de 40.000 de lei net lunar, respectiv 8.600 de euro, plecând de la ideea că plătește un asemenea TVA.

Pe lângă salariul de la Antena 3, Mircea Badea are și alte afaceri. De exemplu, una dintre cele mai bănoase surse este Editura Badea SRL, prin care mama jurnalistului, profesoară de limba română comercializează o mulțime de cărți pentru elevi.

Mircea Badea respinge plăţile cu cardul

Mircea Badea spune că el are mereu bani cash la el şi că toate inovaţiile în domeniul plăţilor electronice au ca scop controlul autorităţilor asupra populaţiei, pe care el încearcă pe cât posibil să-l evite.

Amazon a introdus o nouă ”șmechereală”, care se numește plătește cu palma. Cum? Plătește cu palma? Vedem într-un filmuleț că pur și simplu pui mâna pe dispozitiv la magazin, fără card sau cash. Și cum faci? Te duci la ”chioșcu’ lu Pește”, pui cardul, pui mâna, pui și telefonul mobil, după aia ești de acord cu termenii de folosire, și după aia la casă, plătești cu palma.

Băi, oamenii sunt nebuni? Adică da, oamenii sunt nebuni. Nu era o întrebare, era o afirmație! Ce cred eu despre asta? Că este o cretinitate! Că este o cretinitate absolută! Înțelegeți? În loc să te duci la casă și să plătești ori cu cash sau cu cardul, mai întâi te duci la magazin, pui cardul jos, pierzi mult mai mult timp, după care pui palma, după care ești de acord cu condițiile, deci cardul aparține unei persoane cu palma asta. Și după aia nu mai pui cardul, pui palma.

Care e treaba? De ce e asta o chestie tare? Adică de ce să nu pui cardul sau să nu plătești cu cash? Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să plec fără bani cash la mine. Nu înțeleg de ce nu pot să plătesc cu bani. Orice cumpăr… Care e treaba? Cum să nu am cash la mine?

Spălarea pe creier a oamenilor de pe planetă este îngrozitoare, dar oamenii merită! Toată propaganda asta, cardul este prezentat ca fiind comod și mijlocul modern de plată… Normal, vor să controleze orice vrei să faci, toate cheltuielile! Cine să știe? Autoritățile să știe!  Deci toată propaganda asta este pentru control!” a explicat Mircea Badea, la Antena 3.