Ce salariu câștigă o femeie de serviciu de la Lidl România. Care sunt condițiile de angajare la retailerul german

Lidl, unul dintre cei mai mari angajatori din România. cu 10.086 de salariați, caută personal pentru curățenie. Salariul este unl ofertant.

31 ian. 2024, 08:52
Ce salariu câștigă o femeie de serviciu de la Lidl România. Care sunt condițiile de angajare la retailerul german
Ce salariu câștigă o femeie de serviciu de la Lidl

Lidl este unul dintre cei mai mari angajatori, atât la nivel european, cât și în România. În momentul de față, compania a anunțat că are disponibile 133 de posturi pentru personal de curățenie.

Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul oficial, compania are nevoie de personal de serviciu, iar salariul și programul este unul atractiv. Compania oferă un salariu de 2.200 de lei brut, pentru un program de patru ore. În plus, angajatul mai primește și tichete de masă, bonuri și sporuri, ceea ce face ca acesta să încaseze în jur de 3.075 lei brut lunar.

Citește și: Oferte de neratat la Lidl de luni, 29 ianuarie, la produse adorate de români. Prețurile sunt excelente, așa că va fi bătaie pe ele

Cei care aleg varianta cu normă întreagă vor încasa lunar un salariu de 4.400 de lei brut, la care se adaugă tichete de masă, prime, bonusuri și sporuri. Acesta poate ajune astfel la 6.150 de lei brut.

Pe lângă salariul atractiv, un angajat Lidl mai are parte și de alte beneficii precum: plan personalizat de onboarding, ceea ce înseamnă integrarea noilor angajați, angajații au parte de un mentor dedicat. Aceștia sunt recompensați pentru orele de muncă pe care le lucrează suplimentar, aveți parte de cel puțin un weekend liber pe lună, două zile libere de Crăciun și Paște.

Citește și: Ce salariu primește un casier la McDonald’s, în 2024. În plus, angajații au reducere 50% la produsele preferare în timpul programului

Responsabilitățile unui angajat la curățenie de la Lidl

Anunțurile Lidl cu privire la recrutare menționează și care sunt responsabilitățile postului de „pesonal de serviciu”. Mai exact, un angajat la curățenie trebuie să facă curat aât în interiorul, cât și în exteriorul magazinului, „cu precădere în grupurile sanitare și parcare, dar și pe sala de vânzare”. Trebuie să strângă ambalajele de carton și foliile aflate pe sala de vânzare și asigurarea nivelului optim al consumabilelor.

Compania mai cere ca personalul de serviciu să asihure curățenia și igienizarea aparatului de reciclare (RVM) și a incintei în care acesta este plasat, precum și a spațiilor de colectare selectivă.

Lidl are în acest moment disponibile 133 de posturi pentru personal de serviciu, majoritatea cu program de muncă redus, în toată țara. Cele mai multe dintre aceste oferte vizează magazinele Lidl din București.