Ce schimbări a făcut o femeie pentru a slăbi 18 kg într-un timp record?

Există o serie de mici schimbări pe care această femeie le-a făcut pentru a da jos aproape 20 de kilograme. Beverly Brooks a "topit" 40% din greutatea ei iniţială, după ce a găsit motivaţia de care avea nevoie.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 13:39
Ce schimbări a făcut o femeie pentru a slăbi 18 kg într-un timp record?

Inainte de slabi, greutatea initiala a lui Beverly Brooks era 93,5 kg.

Dupa: 57,2 kilograme.

Citeşte şi  Mituri despre diete

Tanara in varsta de 28 de ani a simtit ca trebuie sa faca o schimbare in viata sa dupa ce si-a dat seama ca nu isi gasea in magazine o rochie care sa i se potriveasca si a fost nevoita sa isi comande online ceva pentru a purta la petrecerea aniversarii bunicului ei.

Beverly Brooks a inceput, incurajata de sora ei geamana, sa alerge la un maraton pe plan local. Pe langa antrenamentele fizice pentru maraton, ea si-a instalat o aplicatie pe telefon, MyFitnessPal, iar influenta tehnologiei a fost uriasa.

Citeşte şi  Ţii cură de slăbire? Iată CINCI alimente pe care trebuie să le ai mereu în frigider

Nu doar ca asa vedea aportul de calorii, dar in acelasi timp tanara a realizat ca manca mai mult carbohidrati si nu manca proteine, nici carbohidrati complecsi si nici grasimi sanatoase. Ea a reusit incet-incet sa ajunga la o greutate de 70,3 kilograme dupa ce si-a facut „curatenie” in dieta si s-a antrenat pentru acel maraton pe plan local.

Cu timpul, ea s-a motivat pentru a merge la sala, si-a cumparat haine speciale pentru antrenamente, iar prietena ei cea mai buna o motiva de asemenea pentru a merge la sala impreuna, chiar si la 5.00 dimineata. Procesul de slabire este destul de dificil, mai ales cand faci eforturi de unul singur. Dar in timp, tanara a inceput sa alerge afara, a alternat antrenamentele si a continuat sa slabeasca.

Citeşte şi  Topul celor mai bune diete şi regimuri de slăbire

Si-a impartit portiile si a inceput sa manance 6 mese, inclusiv gustarile, in fiecare zi. Acum pastreaza la indemana, la birou, migdale, iar in frigiderul de la serviciu, branza. Iar din moment ce este mereu ocupata si rareori are timp sa manance pranzul stand la masa, tanara are la indemana ingredientele pentru prepararea unor mese simple, cum ar fi un sandvis cu ton, piept de pui la gratar sau supa. Prepara legumele la gratar in fiecare weekend, le incalzeste si le mananca atunci cand simte nevoia.

Citeste mai mult pe feminis.ro.