Ce se întâmplă anul acesta cu „Revelionul lui Dan Negru”. „Regele Audiențelor” a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni. Oferta e de 30.000 de euro

Când spunem Revelion, ne gândim imediat la Dan Negru și asta pentru că ani la rând a spart topul audiențelor. Ar putea fi numit cu succes regele Revelioanelor, iar o întrebare stă în momentul de față pe buzele tuturor: ce se întâmplă anul acesta cu Revelionul lui Dan Negru?

30 nov. 2022, 08:56
Ce se întâmplă anul acesta cu „Revelionul lui Dan Negru”. „Regele Audiențelor” a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni. Oferta e de 30.000 de euro

Când spunem Revelion, ne gândim imediat la Dan Negru și asta pentru că ani la rând a spart topul audiențelor. Garanta succesul la Antena 1 și toată lumea credea că mulți ani va rămâne acolo, însă a ales să plece la Kanal D și să realizeze altfel de emisiuni, mai exact să meargă înspre segmentul cultural. Totuși, oamenii așteaptă cu sufletul la gură celebra serie ”Revelionul lui Dan Negru”.

Ce se întâmplă anul acesta cu Revelionul lui Negru. Răspunsul așteptat de toată lumea

Până acum în mod oficial  Dan Negru nu a făcut niciun anunț în legătură cu acest lucru,  însă conform Cancan, anul acesta Dan Negru nu va mai face emsiune de Revelion așa cum ani de zile obișnuia să facă. Ba mai mult, acesta ar fi refuzat 30.000 de euro pentru a continua  și anul acesta ”Revelionul cu Dan Negru”. Întrebat de toată lumea ce se întâmplă cu celebra serie de Revelioane a lui, vedeta Kanal D a răpuns evaziv la întrebarea: ”cum va fi Revelionul în acest an”.

”Deocamdată e soare afară. Vedem”, ar fi răspuns vedeta Kanal D, conform sursei menționate mai sus.

Citește și : Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie: „N-am cerut-o de nevastă și nu m-a cerut de soț”

Un apropiat a lui Negru ar fi mărturisit că acesta a schimbat segmentul de emisiuni, de aceea nu dorește să mai continue celebra serie ”Revelionul cu Dan Negru”.

”Omul s-a dus pe alt segment de emisiuni, de cultură generală, iar pentru un Revelion trebuie să invite și maneliști și mulți alții care nu se pupă cu ce face acum. Așa că a renunțat. Îi ajunge și lui, e de înțeles”, a dezvăluit un apropiat al realizatorului de emisiuni”, a povestit pentru Cancan, o sursă apropiată a acestuia.

Dan Negru este fără doar și poate o emblemă a televiziunii. Și-a început activitatea la Radio Timișoara în 1990, iar patru ani mai târziu a ajuns la TVR. În 1999 a ajuns la Antena 1, acolo unde 22 de ani a fost regele audiențelor cu emisiunile de Revelion.

A fost lider de audiență  în două țări, România și Republica Moldova.

În 2021, Revelionul cu Dan Negru s-a clasat pe locul secund în topul audiențelor TV din Europa, după BBC, lucru remarcat și de presa internațională.

Citește și: Pasiunea secretă a lui Theo Rose. Puțini știu ce îi place artistei să facă în timpul liber