Ce se întâmplă atunci când un tir şi un autobuz se întâlnesc pe Podul Ciurel şi n-au loc să treacă unul pe lângă altul VIDEO

Un autobuz STB şi un tir se întâlnesc pe Podul Ciurel, venind din sens opus. Nu au loc suficient să treacă unul pe lângă celălalt, astfel că unul din autovehicule trebuie să dea cu spatele.

RomaniaTV.net
02 oct. 2020, 08:31
Ce se întâmplă atunci când un tir şi un autobuz se întâlnesc pe Podul Ciurel şi n-au loc să treacă unul pe lângă altul VIDEO

Imaginile au fost publicate pe Facebook de jurnalistul Alex Dima şi au devenit rapid virale.

Întâlnire de grad zero pe Podul Ciurel„, este comentariul care însoţeşte imaginile.

Cu doar câteva zile în urmă, jurnalistul Sorin Ioniţă postase pe Facebook un alt video în care se vede cum un autobuz, aflat într-o curbă, este forțat să urce pe trotuar pentru a evita impactul cu stâlpii de pe mijlocul drumului.

Vezi si Imagini virale surprinse pe Pasajul Ciurel. Autobuzele nu au loc să vireze

Pasajul Ciurel din București a fost inaugurat pe 19 septembrie, după 13 ani de așteptare. Cu o lungime de aproximativ 1 kilometru, construcţia conţine 3 poduri, trece peste Dâmbovița şi face legătura între două zone extrem de aglomerate, Militari-Crângași şi centru. 

Primarul general Gabriela Firea a reproşat întârzierile apărute la acest proiect proprietarului unei case din zonă, membru al Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, care a atacat în instanţă autorizaţia de construire. Firea a spus că proiectul, demarat în urmă cu aproape 14 ani, ar fi trebuit să fie gata demult, dar că a fost blocat în instanţă aproape 10 ani. Ea a mai menţionat că în momentul în care a preluat fotoliul de primar general, proiectul era realizat doar în proporţie de 10%.