Ce se întâmplă cu Bitcoin. Cel mai popular crypto influencer din România, plin de entuziasm: „Vreau să vă zic ceva!” (VIDEO)

Mihai Daniel, cel mai cunoscut influencer crypto din România, este plin de entuziasm. Ceea ce a fost mai greu pentru Bitcoin a trecut, crede acesta. 

03 mai 2023, 15:08
Ce se întâmplă cu Bitcoin. Cel mai popular crypto influencer din România, plin de entuziasm: „Vreau să vă zic ceva!” (VIDEO)

Mihai Daniel se așteaptă la un nou record pentru Bitcoin, care va fi atins în curând. În opinia specialistului, urmează „cel mai spectaculos ciclu de pe piață din istoria crypto”, cu „oportunități vor fi uriașe”.

„Vreau să vă zic ceva! Iarna crypto s-a terminat. Nu e vorba despre lunile de iarnă, ci e vorba despre cea mai grea perioadă a bear marketului. Din punctul meu de vedere, s-a încheiat. 

(…) Traversăm o perioadă în care întâlnim oportunități peste tot. Traversăm o perioadă în care oamenii nu sunt extrem de investit, de cumpărat asseturi și de gândit pe termen lung. Lucrul ăsta este greșit. Imaginați-vă că în decembrie, când toată lumea nu mai avea niciun interes față de crypto, ar fi cumpărat masiv proiectele preferate. Dacă ar fi fost calitative, azi ați fi avut cel puțin dublați banii. Imaginați-vă că în următorul ciclu, care va fi probabil cel mai spectaculos ciclu de pe piață din istoria crypto, oportunitățile vor fi uriașe. Uriașe, uriașe! Adică oameni simpli vor avea ocazia să facă tone de bani, tone de bani. Iar acum este acel moment. Da, piața crypto poate și cu siguranță va mai avea turbulențe.

Dar din punctul meu de vedere, ceea ce a fost cel mai rău cred că a trecut. Gândiți-vă că 2022 a fost cel mai greu an din istoria întragă a pieței crypto, când s-au prăbușit companii gigant, când au dispărut FTX, Celsius, Voyager și multe altele. 

Acum suntem în baza în care toată lumea dă bice la reglementări, toată lumea se chinuie, instituții, guverne, să ducă piața asta în normalitate”, a declarat în vlogul său investitorul cu peste 82.000 de urmăritori pe YouTube.

 

Bitcoin e pe cai mari. Care e tendința pieței crypto

 

BTC ar putea ajunge foarte curând la peste 80.000 de dolari/unitate, după ce în 2021 a atins recordul, 69.000 de dolari.

„(…) Dacă scenariul acesta s-ar întâmpla din nou (n.r. – precedentul bull market), 360 de zile ar fi undeva la final de an. La final de 2023 ar trebui să înceapă bull marketul. 

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt clare. Dacă am compara creșterea de atunci, de 320% de la bottom, dacă s-ar întâmpla acum, ar însemna undeva la 80.000-85.000 de dolari (n.r. – pentru BTC)”, a mai comentat Mihai Daniel.