Cum a fost contaminată Simona Halep. Dezvăluire-şoc în cazul de dopaj al fostului lider WTA

Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj, dar cazul româncei este departe de final, deşi au trecut mai bine de şase luni de când acesata a picat testul antidoping de la US Open 2022.

13 apr. 2023, 19:56
Cum a fost contaminată Simona Halep. Dezvăluire-şoc în cazul de dopaj al fostului lider WTA

Cum a fost contaminată Simona Halep. Un fost campion mondial spune cum ar fi fost contaminată românca. Amir Khan, un boxer britanic care a trecut printr-o situație asemănătoare, a făcut dezvăluiri neașteptate. Acesta a fost suspendat pentru o perioadă de doi ani, după ce a fost prins cu aceeași substanță pe care ar fi consumat-o Simona Halep, dar a acționat în instanță și a reușit să-și dovedească nevinovăția! A cheltuit aproximativ 100.000 de lire sterline pentru a afla cum a ajuns agentul anabolizant în corpul său, dar chiar dacă a reușit în cele din urmă să își demonstreze nevinovăția, tot a fost suspendat pentru o perioadă de doi ani.

Citeşte şi: Simona Halep, înşelată şi părăsită de iubit. Abia acum s-a aflat cine este bărbatul care a lăsat-o cu ochii-n soare FOTO

„Nu am trișat niciodată în viața mea! Nu vreau să fiu amintit pentru așa ceva. Eu sunt cel care a solicitat testarea luptei. Doza mică de substanță ar fi putut pătruns în organismul meu fi prin strângerea mâinilor oamenilor”, a declarat Amir Khan, potrivit MSN.

Citeşte şi: Simona Halep a vândut cu 5.000.000 de euro vila în care a locuit cu Toni Iuruc. Cumpărătoarea este o renumită femeie de afaceri

Cazul lui Amir Khan este destul de asemănător cu al Simonei Halep, cei doi sportivi având în corp cantități foarte mici ale substanțelor interzise. „Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: o luptă pentru adevăr! Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită roxadustat, într-o cantitate extrem de mică. Este cel mai mare șoc din viața mea. În întreaga mea carieră, ideea de a trișa nu mi-a trecut niciodată prin minte, este complet împotriva principiilor și valorilor cu care am fost educată. În fața unei astfel de situații, mă simt confuză și trădată”, a fost mesajul transmis după suspendare de Simona Halep.