Ce se întâmplă dacă bei apă de cocos timp de şapte zile

Apa de cocos poate îmbunătăţi starea ta de sănătate. Ai auzit probabil de numeroasele avantaje pe care le are apa de cocos, dar astăzi îţi prezentăm unele dintre cele mai bune caracteristici pe care le deţine apa de cocos.

RomaniaTV.net
21 sept. 2015, 11:42
Ce se întâmplă dacă bei apă de cocos timp de şapte zile

În zilele noastre, apa de cocos poate fi utilizată de orice persoană şi o poţi încerca şi tu, măcar din curiozitate. Este un element grozav pentru detoxifiere.

Avantajele consumului de apă de cocos

Apa de cocos îmbunătăţeşte sistemul imunitar. Este un aliat extraordinar în cazul infecţiilor, gonoreei, afecţiunilor gingivale şi bolilor tractului urinar, mai ales că distruge microorganismele dăunătoare.

Citeşte şi Cu ce să combini cafeaua de dimineaţă ca să arzi toată ziua grăsimi

Cu ajutorul consumului de apă de cocos, hormonii secretaţi de tiroidă vor funcţiona mai bine, iar tu te vei simţi mai bine. Apa de cocos este folosită, de asemenea, şi în cazul bolilor renale, deoarece este considerată a fi un excelent diuretic. Poate chiar să cureţe canalele vezicii urinare şi ale tractului urinar. Mai mult, potrivit healthtipsportal.com, poate distruge pietrele la rinichi.

Apa de cocos poate fi folosită, în aceeaşi măsură, ca aliat în cadrul procesului tău de pierdere în greutate. Îţi reduce apetitul, te ajută să îţi simţi stomacul mai plin şi conţine un nivel scăzut de grăsimi.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.