Ce se întâmplă dacă pui pe spate un bandaj cu miere

Tusea și răceala sunt probleme cu care multe persoane se confruntă. Pentru a scăpa de ele, ai putea încerca un remediu simplu și eficient. Pune pe spate un bandaj cu miere și vezi ce se întâmplă.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 04:57
Ce se întâmplă dacă pui pe spate un bandaj cu miere

Tusea seacă este o problemă supărătoare pe care multe persoane o au. Dacă nu vrei să iei pastile sau siropuri de tuse, ai putea încerca un remediu mai simplu, cu miere. Află ce trebuie să faci.

Pentru a pregăti remediul împotriva tusei, ai nevoie de următoarele ingrediente: miere, făină și ulei de măsline. De asemenea, vei avea nevoie de tifon, șervețel și bandă adezivă medicală. Pentru a pregăti remediul, trebuie să amesteci miere și făină, în cantități mici. Amestecul nu trebuie să iasă lipicios. După aceea, adaugă peste cele două ingrediente și puțin ulei de măsline, scrie teotrandafir.com.

La final, când amestecul cu miere, făină și ulei de măsline este gata, trebuie pus pe un șervețel. Apoi se înfășoară într-un tifon. La final, se pune pe spate sau pe piept și se lipește cu bandă adezivă. Este recomandat ca bandajul să se aplice noaptea, înainte de culcare.

După ce este aplicat bandajul pe spate, te poți îmbrăca în pijama. Așteaptă până dimineața. După aceea, poți înlătura bandajul.

Este recomandat să se aplice acest tratament timp de mai multe zile, până când tusea și răceala vor dispărea. Nu ai nevoie decât de câteva ingrediente pe care cu siguranță le ai în bucătărie. Rezultatele vor apărea după câteva zile. Este o metodă simplă și eficientă pe care oricine o poate încerca.

Citeşte şi Ce vitamine se găsesc în mierea de albine şi câte boli poate trata