Ce se întâmplă în celula lui Dincă. Detalii exclusive, monstrul din Caracal s-a confesat deţinuţilor. Ţi se face părul măciucă!

Date exclusive din celula lui Gheorghe Dinca. Colegii de celula il descriu pe monstrul din caracal ca fiind un obsedat sexual. El a povestit informatii extrem de intime din viata lui sexualĂă, a dat detalii inclusiv despre fetişuri. Lui DInca ii place sa vorbeasca despre fiecare partida sexuala.

RomaniaTV.net
06 nov. 2019, 11:25
Ce se întâmplă în celula lui Dincă. Detalii exclusive, monstrul din Caracal s-a confesat deţinuţilor. Ţi se face părul măciucă!

Gheorghe Dinca a facut marturisiri incredibile in spatele gratiilor. Colegii de celula au asistat la confesiuni uluitoare facute de mostrul din Caracal. Lui Gheroghe Dinca ii place sa vorbeasca cel mai mult despre femeile din viata lui. El a dat detalii extrem de intime despre partidele sexuale pe care le-a intretinut cu femeile care i-au intrat in casa.

Gheorghe Dincă, criză de nervi în timpul anchetei. Ce l-a scos din minţi pe monstrul din Caracal 

Gheroghe Dinca a vorbit deschis despre fetisuri modul in care isi convingea victimele sa se supuna perversitatilor sexuale, anunţă România TV. In calculatorul sau procurorii au gasit mai multe materiale pornografice care erau accesate de Gheorghe dinca. Colegii din celula il descriu pe monstrul din Caracal ca fiind un obsedat sexual. De altfel el se plange de conditiile din penitenciar, de faptul ca este prea cald, apoi prea frig. nu-i convine nici mancarea pe care o primeste.

Gheorghe Dincă este nemulțumit și că ceilalți deținuți nu îl respectă, îl înjură frecvent, iar gardienii nu fac nimic în apărarea lui. Mecanicul de 66 de ani amenință chiar că nu mai colaborează deloc cu anchetatorii dacă ceilalți reținuți îi mai vorbesc urât.

Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă nu a fost vizitat de nimeni până acum, astfel că nu are niciun ban pe card și practic nu-și poate cumpăra nimic de la magazinul arestului.

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămășițe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Măceșanu.

Rămășițele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

Româncă din Italia, desfigurată după ce a spus că a vorbit cu Alexandra Măceşanu la Napoli. „Aşa arăt fiindcă am vrut să salvez o fată”