Ce se intampla in corpul tau daca bei apa calda dimineata, pe stomacul gol. Efecte ULUITOARE!

Un pahar de apa calda dimineata, pe stomacul gol, te ajuta in cazul in care ai gatul inflamat, iritat si uscat.

27 mai 2023, 01:06
Ce se intampla in corpul tau daca bei apa calda dimineata, pe stomacul gol. Efecte ULUITOARE!

Tu obisnuiesti sa bei apa calda dimineata, pe stomacul gol? Sau esti unul dintre oamenii care prefera o cafea proaspata. Sau poate bei un pahar de apa rece?

Dar stii ce efecte are apa calda dimineata? Nu te-ai fi gandit ca are aceste beneficii uimitoare.

Efectul #1: Reducerea durerii
Un pahar de apa calda dimineata, pe stomacul gol, te ajuta in cazul in care ai gatul inflamat, iritat si uscat. Se reduce temporar durerea cauzata de gatul uscat. In plus, apa calda usureaza crampele si relaxeaza muschii stomacului.

Pune bicarbonat de sodiu și lămâie în apă fierbinte. Trucul care alungă răceala imediat! Rezultatul e uimitor
Efectul #2: Imbunatatirea tranzitului intestinal
Un pahar de apa calda dimineata, pe stomacul gol, te ajuta in cazul in care suferi de indigestie, prin activarea colonului si a tranzitului intestinal. Corpul va fi mai pregatit sa absoarba substantele nutritive din alimente.

Ioana Ginghină dezvăluie secretul siluetei sale: „Dimineața, apă cu lămâie pe stomacul gol. Nu mănânc carne, nu mănânc dulciuri, nu mănânc mai târziu de ora 19”
De asemenea, la un studiu la care au participat pacienti cu acalazie (incapacitate a musculaturii netede a tubului digestiv, in stare de spasm de a se relaxa), s-a observat ca un pahar cu apa calda consumat in fiecare zi pe stomacul gol a dus la imbunatatirea cu 58% a simptomelor bolii.

Efectul #3: Imbunatatirea circulatiei
Un pahar de apa calda dimineata, pe stomacul gol, te ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine. Cand corpul este cald, fluxul sangelui creste simtitor. Apoi scade si se normalizeaza. Consumul de apa calda inalzeste corpul din interior si, astfel, se imbunatateste circulatia.

Efectul #4: Scadere in greutate
La un studiu la care au participat femei supraponderale, apetitul lor a scazut simtitor, la fel si indexul masei corporale, dupa ce au consumat apa calda in fiecare dimineata, timp de 8 saptamani.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.