Ce se întâmplă în viitorul episod din serialul Clanul de la Pro TV. „Nu știe nimeni, numai tu știi!”

Cei care așteaptă cu sufletul la gură un nou episod din serialul „Clanul” vor fi puși față în față cu o serie de dezvăluiri incredibile. Iată care sunt principalele evenimente din următorul episod.

14 apr. 2023, 17:27
Ce se întâmplă în viitorul episod din serialul Clanul de la Pro TV. „Nu știe nimeni, numai tu știi!”

Noul episdod din această duminică al serialului „Clanul”, care va rula începând cu ora 20:00, va scoate la iveală secrete și dezvăluiri. Interlopul Tătuțu Bebe Măcelaru va avea o discuție extrem de intensă cu David, iar rezultatul acesteia va fi o destăinuire emoționană.

Citește și: Irina Margareta Nistor i-a făcut praf pe actorii din serialul „Clanul”. Cum a reacţionat iubitul lui Theo Rose

Nu știe nimeni, numai tu știi, acum. În rest, nimeni”.

Urmăritorii serialului „Clanul” de pe ProTV vor avea parte de surprize uriașe în cel mai nou episod. La lumină vor ieși unele dintre cele mai ascunse secrete, care îi vor lăsa mască pe toți fanii peliculei. Inspectoarea Olivia va lua măsuri în echipa Costoiu, dat fiind că este nemulțumită. Inspectoarea va lua decizia de a trimite fiecare membru al echipei într-o misiune separată.

„Vouă nu vă plesnește obrazul de rușine când vă uitați unii la alții? Pe ce luați voi leafă? De azi s-a terminat cu huzurul ăsta. O să zbârnâiți pentru leafa pentru care o primiți!”, le va spune aceasta.

Ce surprize rezervă noul episod din serialul „Clanul”

Totuși, lucrurile pe care le vor descoperi agenții le veți putea afla numai dacă urmăriți episodul.

Relația dintre Bebe și Sofia, pe care cei doi încearcă să o construiască, se va afla pe margine prăpastiei. Cu toate că reușeșc să pună cap la cap o strategie pentru următoarea lor mișcare. Tătuțu va fi scos din sărite de unul dintre gesturile făcute de Sofia.

„Palma asta costă cât nu face, coană Sofico”, îi spune acesta, demonstrându-i cum acționează atunci când este provocat.

Tot în acest episod, David va fi pus față în față cu un adevăr care îl vor șoca teribil, chiar de la interlop. În cele din urmă, Tătuțu își va pierde încrederea în băiat, după ce va observa că acesta are multe semne de întrebare:

„Mai bine mă întrebi direct ce ai interes de aflat, îți zice Tătuțu tău tot ce vrei să știi. Nu trebuie să-mi faci chei ca să-ți spun eu ție ceva”.

Așa că, fiind curios, David nu va sta mult pe gânduri și îi va pune marea întrebare: din ce familii i-a luat pe el și pe Vera. Însă, răspunsul îl va șoca: „„Vera e fata mea de sânge, mă-sa e moartă. Nu știe nimeni de Vera, numai tu știi, acum. În rest, nimeni”. Cum va reacționa David? Ei bine, vei afla în noul episod, duminică, de la ora 20.00. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Citește și: George Mihăiță și-a asigurat clanul de acasă. ”Copiii mei nu duc grija zilei de mâine”