Ce spun mâinile unui om despre caracterul său. Află toate secretele

Poate nu ştiai, dar mâinile spun mai multe despre caracterul tău decât îţi imaginai. Atât prin formă, textură, marime şi culoarea lor, pot evidenţia trăsături, calităţi şi defecte ale personalităţii şi caracterului tău.

RomaniaTV.net
31 oct. 2013, 06:47
Ce spun mâinile unui om despre caracterul său. Află toate secretele

Maini cu pielea fina. Persoanele care au maini cu pielea fina, catifelata, arata ca sunt persoane foarte ingrijite, mereu preocupate de aspectul lor fizic si de sanatatea lor, persoane sensibile, carora nu le place munca fizica, munca de birou este cea care le caracterizeaza perfect, nu le plac tigarile si nici fumul de tigara si adora sa consume foarte multa cafea.

Maini cu vene proeminente. Persoanele care au vene proeminente, sunt persoane foarte active, iubesc sportul si tot ce tine de natura, iubesc munca fizica dar doar intr-o anumita masura, cat sa nu le dauneze aspectului lor fizic si sanatatii lor, iubesc copii, tocmai de aceea sunt familiste convinse.

Maini cu piele aspra. Persoanele care au pielea aspra, sunt persoane pentru care munca fizica nu reprezinta o provocare ci o necesitate, sunt persoane dure, cu caracter puternic, usor insensibile, iubesc natura, nu sunt deloc sociabile, am putea spune mai degraba ca sunt persoane usor solitare.

Continuarea pe Lyla.ro.