Ce spune Bursucu despre matinalul de la Antena 1! S-a resemnat în fața concurenței! “Greșeala supremă de a se pune într-o concurență cu Răzvan și Dani”

Nici bine nu a început matinalul de la Kanal D, căci Adrian Cristea, alias Bursucu, s-a resemnat în fața concurenței. Vedeta de la Kanal D a vorbit deschis despre modul în care percepe concurența cu Răzvan și Dani.

14 mart. 2022, 22:31
Ce spune Bursucu despre matinalul de la Antena 1! S-a resemnat în fața concurenței! “Greșeala supremă de a se pune într-o concurență cu Răzvan și Dani”

Alături de George Tănase și Viviana Sposu, Bursucu s-a “aventurat” într-o bătălie pe tronsonul matinal, dominat de mai bine de un deceniu de emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ce spune despre matinalul de la Antena 1!

CITEȘTE ȘI: Schimbări importante la Kanal D! Cristina Dorobanțu a lăsat “Puterea Dragostei” pentru pupitrul de știri!

Recent, vedeta de la Kanal D a vorbit deschis despre noul proiect în care s-a angrenat, dar și despre modul în care percepe concurența cu matinalul de la Antena 1.

“Cred că ține de energie, energia cu care tu vii într-un platou de televiziune. Toată lumea a făcut greșeala supremă de a se pune într-o concurență cu Răzvan și Dani. Noi nu facem asta. Noi dăm Cezarului ce e al Cezarului, ei sunt Răzvan și Dani, fac asta de atâția ani, nu am venit aici să intrăm în concurență cu ei. Noi ne dorim să ne facem treaba noastră, există o piață largă, oamenii au de unde să aleagă, noi prezentăm un produs, oamenii decid dacă e bun sau nu. Nu poți să te bați cu un colos, tu vii și îți faci treaba ta!”, a declarat Bursucu, potrivit Cancan.ro.

Salariu imens pentru a rămâne la Kanal D

CITEȘTE ȘI: Bursucu, urare emoţionantă pentru fiica lui vitregă. Alesia are 16 ani: „Sunt mândru de tine!”

Prezentatorul TV, pe numele real Adrian Cristea, și-a renegociat salariul cu șefii trustului la care lucrează și acum câștigă 7.000 de euro lunar, o sumă mai mare decât cea pe care o primește Teo Trandafir! Dacă de la angajare și până acum, șefii de la Kanal D nu au făcut nicio schimbare în ceea ce privește salariul acestuia, anunțul că este dorit și în altă parte i-a făcut să bage mâna în buzunar.

Bursucu nu este căsătorit, dar trăieşte de ceva timp o poveste de dragoste cu Andreea, care i-a dăruit o fetiţă. Iuibita sa mai are o fată de 16 ani, pe care prezentatorul TV o tratează la fel ca pe fiica sa naturală, Anais. Vedeta este nevoită să își vadă familia doar în week-end sau în zilele când emisiunea nu se difuzează deoarece iubita şi fata sa au rămas la Constanța. Bursucu a declarat de mai multe ori că este fericit că a găsit pe cineva care să îl înțeleagă, motiv pentru care relația nu a avut de suferit din cauza distanței!