Ce spune luna naşterii despre sănătatea ta

Nu numai ziua în care te-ai născut, ci și luna îți influențează destul de mult sănătatea de-a lungul întregii vieți.

RomaniaTV.net
23 feb. 2016, 10:33
Ce spune luna naşterii despre sănătatea ta

Corelat cu perioada intrauterină, luna în care te-ai născut poate să indice vulnerabilități la anumite boli. De exemplu, cei născuți primăvara au probleme legate mai mult de sistemul respirator și circulator.

Persoanele născute vara trebuie să fie atente la aportul de calciu și la kilogramele în plus, iar cei care au văzut lumina zilei iarna trebuie să facă mai multă mișcare și să reducă nivelul de stres, pentru a nu avea probleme cu inima.

Știai că…

… un studiu britanic realizat la Universitatea din Cambridg a arătat că persoanele născute în iunie, iulie sau august au o greutate mai mare la naștere, sunt înalte și se confruntă mai rar cu probleme de sănătate?

Citeşte şi  Ce caracter ai în funcţie de cifra destinului

Cercetarea a fost realizată prin compararea datelor statistice privind sănătatea a circa 450.000 de femei și bărbați.

Ianuarie

Dacă te-ai născut în această lună înseamnă că ești destul de rezistentă la boli.. Îmbolnăvirile se ivesc din cauza grijilor legate de locul de muncă. Picioarele sunt zone mai sensibile și mici accidente legate de această parte a corpului pot apărea. Te poți confrunta cu alergii, iar stresul la care ești supusă te poate face să suferi de afecțiuni cardiovasculare.

Citeşte mai mult pe click!pentrufemei.ro