Ce spune patronul restaurantului unde Stephan Pelger a fost înainte să moară: „Era puțin abătut, supărat”

Ce spune patronul restaurantului unde Stephan Pelger a fost înainte să moară. Vestea morții designerului a zdruncinat lumea modei din România, după ce aa fost găsit fără suflare în atelierul său. Surse judiciare susțin că bărbatul ar fi fost găsit de un vecin, care a anunțat autoritățile.

09 iun. 2023, 15:14
Ce spune patronul restaurantului unde Stephan Pelger a fost înainte să moară: „Era puțin abătut, supărat”
Ce spune patronul restaurantului unde Stephan Pelger a fost înainte să moară

Ce spune patronul restaurantului unde Stephan Pelger a fost înainte să moară. În noaptea când s-a produs tragedia,  designerul mersese în localul respectiv și a stat la masă cu proprietarul, însă nu i-ar fi dat de bănuit că traversează o perioadă mai dificilă, conform spuselor acestuia.

Citește și: Oana Roman, devastată după moartea lui Stephan Pelger: „Nu știu cine o să-mi mai facă rochii perfecte”

Ce spune patronul restaurantului unde Stephan Pelger a fost înainte să moară

Ne-am împrietenit, eu fiind brașovean, având persoane cunoscute împreună. Chiar aseară am stat împreună la masă și am băut un pahar de vin. Era puțin abătut, supărat, dar la plecare a fost zâmbitor. Am discutat de niște lucruri normale.

Mi-a spus că se va întoarce astăzi cu două prietene, mi-a spus că are un eveniment privat. Din păcate, nu s-a mai întors. Poate că am fost ultimul om care l-a văzut în viață. Nu mă așteptam. Dacă știam, îl țineam aici mai mult”, a declarat patronul restaurantului unde a fost Stephan Pelger ultima dată, la Xtra Night Show.

Banii, motivul pentru care Stephan Pelger și-a luat viața?

Prietenii apropiați ai designerului erau conștienți că acesta trecea prin perioade dificile, dar sperau că se află pe drumul spre vindecare. Alexandru Ciucu mărturisește că, la un moment dat, Pelger i-ar fi spus că îi era geru din punct de vedere financiar.

Când am aflat de această veste tristă, am sperat că este un fake news. Este o veste care ne dă peste cap. Stephan m-a ajutat foarte mult, am terminat un master la Paris și am avut nevoie pentru un examen de un interviu cu un designer român și el a fost foarte drăguț, m-a ajutat foarte mult.

Sunt dat peste cap, nu știu ce să spun. Acum ceva vreme discutam despre afacerile noastre, el îmi spunea, pe vremea aceea, că este foarte dificil, financiar vorbind. Nu spun că acesta ar fi fost un motiv pentru care să se fi întâmplat lucrurile acestea. Nu pot să vă spun dacă își urma sau nu tratamentul pentru depresie.”, a declarat Alexandru Ciucu la Antena 3.