Ce spune tatăl Biei Khalifa despre activitatea controversată al fiicei sale! Vedeta OnlyFans a făcut dezvăluiri șoc despre copilăria ei

Bia Khalifa s-a afișat pentru prima oară alături de tatăl ei. Vedeta OnlyFans a dezvăluit ce părere are părintele ei despre meseria controversată pe care și-a ales-o.

29 mai 2023, 11:51

Bia Khalifa este una dintre cele mai cunoscute figuri de pe internetul românesc. Aceasta s-a făcut cunoscută drept prima româncă cu OnlyFans. Aceasta a câștigat rapid popularitate și a ajuns să facă sute de mii de euro din acest domeniu. Bineînțeles că au exista extrem de multe voci care au criticat-o pentru decizia de a activa într-un astfel de domeniu. Iată ce părere are tatăl acesteia despre meseria fiicei sale.

Citește și: Bia Khalifa rupe tăcerea despre relaţia cu Tudor Sişu: „E daddy-ul meu, nu s-a rupt lanțul de iubire”

Numele Biei Khalifa a fost pe buzele tuturor în ultima vreme. Aceasta a avut parte de mai multe controverse: de la despărțire de Fulgy, care s-a lăsat cu mare scandal, până la sărutul cu 6ix9ine de la festivalul Beach Please!. Vedeta OnlyFans este cât se poate de asumată în mediul online și în interviurile pe care le oferă, însă aceasta nu a dezvăluit prea multe detalii despre familia ei, în special despre părinții ei.

Recent, Bia Khalifa i-a surprins pe internauți cu o fotografie în care aceasta apare, în premieră, alături de tatăl ei. Postarea a stârnit reacții imediate din partea prietenilor virtuali. Vedeta OnlyFans a fost, de-a lungul timpului, extrem de discretă cu privire la părinții săi, evitând să îi expună.

Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază cât se poate de sensibilă. Fosta concurentă de la iUmor a fost surprinsă în timp ce își strângea tatăl în brațe. Ipostaza i-a înduioșat pe internauți.

„Tatăl meu, te iubesc!”, a fost descrierea pe care a folosit-o Bia Khalifa.

Postarea a adunat peste 10.000 like-uri, dar și extrem de multe comentarii din partea fanilor.

„Am vrut să îți dau unfollow de o mulțime de ori și nu am înțeles de ce nu am putut să o fac. Până la poza asta, când am observat privirea tatălui tau. Ești o fată normală, un suflet bun, bătăios care s-a pierdut în lumea asta rea. Îmi place tăria ta de caracter și curajul cu care te expui.”, i-a scris cineva.

„Cel mai frumos tată”, „Bravo, ești o fată asumată. Mă bucur că ai familia alături de tine”, „Wow, ce tată tânăr ai!!! ❤️” sau „Semeni foarte mult cu tatăl tău”, sunt doar o parte dintre comentariile oamenilor de pe Instagram.

Ce relație are Bia Khalifa cu tatăl ei

Bineînțeles că internauții nu au ratat ocazia de a o întreba dacă tatăl ei știe care este meseria ei.

„Că ce? Că sunt cea mai top în România? Da, știe”, a zis ea.

Aceasta a vorbit în trecut despre relația cu tatăl ei și a dezvăluit că nu a fost una tocmai fericită, deoarece acesta era cât se poate de agresiv.

„Este tortură. Ma bătea până leșinam. Mă trezeam în bătaie. Și pe mine și pe mama mea, ne-a bătut până nu mai puteam face nimic. Pe mama o bătea zilnic și a plecat în Italia. Am plecat toți ca să scăpăm de el, de bătăile lui. (…) Am avut câteva jucării, cumpărate de mama și el ne spunea că mama nu vrea să ne vadă. Când am crescut am aflat faptul că mama era încuiată pe afară și nu avea voie să ne vadă.”, a povestit Bia Khalifa, potrivit spynews.ro.

Mai mult, aceasta a explicat că timp de șase ani nici nu a vorbit cu tatăl său.

”M-am împăcat și cu tata după 6 ani, înainte de Crăciun. Mi-a scris tati, ”Hei, Bia, ce faci?”. Pentru mine a fost un mesaj neașteptat, i-am zis că ”bine, tu?. Mi-a zis că e pe acasă. L-am întrebat dacă e în România, că mi-a trimis o poză. Mi-a zis că e în Palma de Mallorca, i-am zis că vreau să merg la el să vorbim că a venit momentul să discutăm ca niște adulți și a spus că atunci când vreau eu pot să merg. I-am zis că sufăr foarte mult că nu suntem în relații bune și mi-a spus că vrea cu mare drag și că i se pare corect să vorbim orice, să nu vorbesc cu alții, că doar pe noi ne ascultă și e foarte curios să vadă ce are să-i spun și ce vrea să-mi spună și el”, a explicat Bia Khalifa.

Citește și: Bia Khalifa, sărut pasional cu un rapper celebru. Fanii au rămas fără cuvinte: „S-a creat vâlvă pe internet”