Ce studii are Cătălin Moroșanu. Nimeni nu se aștepta la asta: „Toți făceau mișto de mine, că eram de la țară”

Ce studii are Cătălin Moroșanu. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați sportivi din România, iar puțină lume știe că a absolvit una dintre cele mai prestigioase facultăți din România.

08 ian. 2024, 23:17
Ce studii are Cătălin Moroșanu. Nimeni nu se aștepta la asta: „Toți făceau mișto de mine, că eram de la țară”
Ce studii are Cătălin Moroșanu

Ce studii are Cătălin Moroșanu. Chiar dacă a dovedit că este născut pentru a lupta în ringul de kickboxing, Cătălin Moroșanu nu și-a dorit să devină sportiv. Din cauza bullying-ului din școala primară, la vârsta de 14 ani s-a apucat să joace rugby.

Eu am fost victima bullying-ului la mine în clasă. Toți făceau mișto de mine, că eram de la țară. M-am apucat de rugby la 14 ani pentru că aveam un coleg de clasă care avea un trening de la Poli Iași și toată lumea îl respecta. Așa m-am apucat de rugby și asta m-a ajutat să mă descopăr.

Acum, când organizez vreun eveniment fac campanii anti-bullying. Mă duc la fiecare elev care este o victimă… După ce m-am apucat de sport, mi-am depășit frustrările. Sunt exemplul care a reușit! Chiar dacă am momente și momente, când sunt coleric, când liniștit. Sunt o fire explozivă, n-am cum să fiu calm și să-l bat pe ăla. Ori ești nebun, ori nu ești deloc”, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru GSP.

Citește și: Cu ce se ocupă acum „călărețul” Sergiu. După ce a vândut casa de la Cătălin Moroșanu, s-a apucat de ‘afaceri’. A ajuns și la închisoare

Ce studii are Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu și-a câștigat notorietatea datorită performanțelor sale sportive, însă, până să devină un celebru luptător și-a dorit să urmeze alt drum în viață, mai exact, să devină polițist. Sportivul a absolvit Colegiul Național de Apărare și este masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și filosofie.

Mama și-a dorit foarte mult să devin avocat, eu mi-am dorit să fiu polițist. Până la urmă, destinul m-a dus pe drumul kickboxing-ului. Sunt absolvent și al Colegiului Național de Apărare, dar și masterand în Istoria României în Geopolitica de Est, la Facultatea de Istorie și Filosofie.

De curând am început și școala de antrenori la Institutul de formare a antrenorilor. Am făcut ce-am făcut pe partea sportivă, acum e momentul să fiu mentor pentru noua generație care vine din spate. Să învăț copiii să se antreneze, să aibă mentalitate de învingători”, a mai spus Moroșanu.