Ce studii are Radu Siffredi, bărbatul din cauza căruia Oana Matache a divorțat de tatăl copiilor ei

Radu Siffredi a ajuns în atenția publicului datorită relației pe care o are cu Oana Matache, dar și a nonconformismului de care dă dovadă.

31 mart. 2023, 12:15
Ce studii are Radu Siffredi, bărbatul din cauza căruia Oana Matache a divorțat de tatăl copiilor ei
Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache

Puțini știu ce studii are iubitul Oanei Matache, Radu Siffredi, și cu ce se ocupă, de fapt, acesta. Tânărul în vârstă de 28 de ani este din Galați și a vrut să devină actor, dar visul lui nu s-a îndeplinit din cauza unui accident. Pentru că și-a dorit un trai mai bun, bărbatul a fost nevoit să plece din țară și să lucreze în mai multe domenii, acesta dezvăluind că a spălat veceuri, s-a ocupat de zidărie și a fost chiar și ospătar.

„Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez.

Citește și: Decizie radicală luată de Oana Matache şi Radu Siffredi. Sora Deliei a făcut anunţul despre iubit

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant”, a mărturisit Radu Siffredi în mediul online.

Ce studii are Radu Siffredi

Radu Siffredi a absolvit liceul de Artă Galați „Dimitrie Culcin” și, potrivit unei platforme de recrutări, iubitul Oanei Matache se descrie ca fiind un artist autodidact căruia îi place să creeze conținut pentru social media, dar și să regizeze videoclipuri muzicale, și nu numai, și să creeze concepte pentru branduri. În prezent se ocupă de editare video și lucrează pentru mai multe proiecte.

Citește și: Oana Matache suferă de o boală incurabilă. Delia o susține din umbră pe sora ei

„Artist autodidact, mă inspir din ceea ce trăiesc în viața de zi cu zi și din toate nopțile nedormite pe care le am. Îmi place să creez conținut și să găsesc modalități de a le arăta oamenilor o perspectivă diferită față de lucrurile care ne înconjoară zi de zi. Creez conținut online, regizez videoclipuri muzicale, creez conținut pentru social media, editez videoclipuri și creez concepte pentru branduri”, este descrierea lui Radu.