Ce studii are Viviana Sposub. A făcut un liceu de artă, dar s-a reprofilat când a ajuns în Capitală

Viviana Sposub este fosta co-prezentatoare de la Vorbeşte lumea. Frumoasa șatenă a făcut canto de la 12 ani și a absolvit un liceu de specialitate la Botoșani

27 oct. 2021, 19:43
Ce studii are Viviana Sposub. A făcut un liceu de artă, dar s-a reprofilat când a ajuns în Capitală

Viviana Sposub s-a născut în Botoșani, pe 21 iunie 1997 și ceea ce multă lume nu știe este că frumoasa șatenă a studiat muzica în cadrul Liceului de Artă „Ștefan Luchian”.

Viviana a debutat în televiziune în rolul de prezentatoare meteo, în cadrul Observatorului de la Antena 1.

Frumoasa șatenă este pasionată de muzica, a făcut pian şi canto vreme de 12 ani şi a absolvit Liceul de Artă „Ştefan Luchian“ din Botoşani ca şef de promoţie, cu nota 10. În liceu a cântat într-un grup muzical intitulat Cheia Sol.

A absolvit cursurile şcolii Intact Media Academy, de unde a finalizat studiile cu nota 10. După ce s-a angajat în presă, s-a înscris şi la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din SNSPA. În vara anului 2019, Viviana pleca din Intact şi imediat după a bătut palma ccu cei de la PRO TV.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, posibilă despărțire. Gestul care i-a trădat: „Au dispărut toate pozele!”

„Nici nu ştiţi cât de mult am aşteptat acest moment“, a spus Viviana la prima sa apariţie la Pro TV. Acolo, aceasta ar fi avut un salariu de 2.000 de euro lunar.

După aproape un an, Viviana avea să participe în show-ul „Ferma – Orăşeni vs. Săteni”, acolo unde urma să îl cunoască pe George Burcea, fostul soţ al Andreei Bălan.

Viviana și George s-au îndrăgostit pe loc și de atunci fomează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz.

Viviana Sposub, surpriză uriașă chiar de ziua ei de naștere, în direct, la tv. Cum au așteptat-o colegii de platou

Zi de naștere cu surprize pentru Viviana Sposub. Vedeta ProTv a împlinit 24 de ani, iar colegii de emisiune i-au pregătit o frumoasă surpriză care a emoționat-o.

Pe lângă faptul că a primit flori de la colegi, frumoasa Viviana s-a trezit în platou cu iubitul ei, George Burcea, și cu sora ei, Biana.

„Zic adevărul, da? Aseară la ora 12 noaptea a venit cu trei gogoși de la magazinul de la colț. Fix trei gogoși. Două albe, una neagră și a adus și lumânări. Și mi-a cântat La mulți ani. A cântat foarte frumos. E atât de talentat!”, a răspuns râzând Viviana atunci când a fost întrebată de Jorge despre cadoul primit de la George.

Viviana Sposub a arătat testul de sarcină: „Emoțiile de azi-dimineață”
Viviana Sposub a arătat testul de sarcină pe reţelele de socializare, cu câteva minute înainte să intre în emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde a revenit de curând. Ea şi George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de iubire şi se pare că îşi doresc să devină părinţi.

Cu câteva minute bune înainte de prima ediție de la “Gașca Vorbește Lumea”, Viviana Sposub a realizat o înregistrare în care a dezvăluit că iubitul ei se află în platoul de la Pro TV și o susține enorm. Mai mult, cei doi s-au sărutat, după ce George Burcea și-a dat masca de protecție jos.

Bruneta a arătat un test de sarcină pe care îl avea în mâna dreaptă și l-a dus în zona feței. Înainte să publice video-ul pe IG Story, vedeta a notat următorul mesaj: “Emoțiile de azi-dimineață”. Testul de sarcină pare a fi unul rapid, însă, până acum, niciunul dintre ei nu a comentat nimic.

Citește și: George Burcea, alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Viviana Sposub: „Bravo, iubire!”