Ce tarife sunt pe litoralul bulgăresc în perioada 15-20 septembrie

Deşi unele din hotelurile de pe litoralul bulgăresc s-au închis, cele mai multe din structurile de cazare cu servicii bune şi de calitate vor rămâne deschis până pe 15 septembrie, unele chiar până pe 30 septembrie. 

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 13:04
Ce tarife sunt pe litoralul bulgăresc în perioada 15-20 septembrie

În Bulgaria, luna septembrie este în mod tradiţional cea mai secetoasă, cu o climă foarte bună pentru plajă.

Exemple de tarife pentru perioada 15-20 septembrie, o cameră, 5 nopti: 

Citeşte şi: LITORALUL PENTRU TOŢI 2020. Cazare de la 45 de lei pe noapte, se primesc şi VOUCHERE DE VACANŢĂ 2020

– Club Hotel Evrika Beach (Sunny Beach) – 408 euro / 2 adulti, all inclusive, 4 stele, sezlonguri incluse, parcare inclusă şi bar pe plajă. Tariful include o reducere de 25%.
– Hotel Melia Grand Hermitage (Nisipurile de Aur) – 385 euro, 2 adulti, all inclusive, 5 stele. Tariful include o reducere de 30%.
– Hotel Grifid Encanto Beach (Nisipurile de Aur) – 533 euro, 2 adulti, all inclusive, 4 stele. Tariful include o reducere de 15%.
– HVD Reina del Mar (Obzor) – 671 euro, 2 adulti, all inclusive, 5 stele. Tariful include o reducere de 36%.
– Maritim Paradise Blue Hotel & Spa (Albena) – 600 euro, 2 adulti, all inclusive. Tariful include o reducere de 11%.

În acest sezon, turiştii români au efectuat rezervări pentru litoralul bulgăresc în medie cu o săptămână înainte de plecare. Rezervările făcute la început de an, în sistem early booking, au fost onorate începând cu luna iulie, dar mulţi turişti care rezervaseră pentru prima parte a sezonului estival au făcut reprogramări începand cu 15 august, prin intermediul voucherelor emise de agenţie.

Citeşte şi: Aglomeraţie pe litoral. Turiştii nu ţin cont de reguli

„Litoralul bulgaresc ramane foarte competitiv fata de cel romanesc. Anul acesta am avut multi turisti care au venit in Bulgaria pentru prima data, inainte preferand Grecia, Turcia sau Romania. Acestia au ramas placut surprinsi, in special cei care inainte alegeau litoralul romanesc. Tinand cont de contextul actual, am inregistrat o performanta deosebita a vanzarilor pentru litoralul bulgaresc, pornind de la asteptari zero. Am lucrat inclusiv cu persoane publice care erau atasate de conceptul de Romania, in anumite campanii de promovare, dar care au recunoscut ca vecinii nostri bulgari ofera, pe litoral, servicii de calitate mai ridicata, sunt mai organizati, iau decizii mai bune din punct de vedere al tarifelor si inteleg mai bine piata. Mi-as dori ca si hotelierii de pe litoralul nostru sa ia exemplu”, a declarat Sebastian Constantinescu, director general Travel Planner.