Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!

Pozitia planetelor in ziua in care te-ai nascut iti arata care sunt punctele tale forte, care iti sunt slabiciunile, ce iti place si ce nu iti place.

15 aug. 2022, 13:01
Ce tip de vrajitoare esti? Afla secretul zodiei tale!

Astrologii au alcatuit si o serie de caracterizari care spun despre tine ce fel de vrajitoare esti.

Esti pregatit sa afli secretul zodiei tale?

BERBEC
Esti vrajitoarea PASIUNII. Ai abilitatea de a-i cuceri pe ceilalti prin simpla ta prezenta. Esti o fire indaratnica, dar carismatica si sociabila. Iti place sa te muti dintr-un loc in altul intrucat nu agreezi monotonia. Forma ta preferata de magie este meditatia.

TAUR
Esti vrajitoarea GRADINII. Tu iti iei puterea din Natura Mama. Iti place sa gradinaresti, sa cultivi ierburi, flori, legume, pomi fructiferi. Esti un foarte bun communicator, iar prieteni si familia te iubesc pentru asta. Esti hotarat, perseverent, mai ales cand iti doresti ceva.

Zodiac CHINEZESC 15-21 august 2022. Săptămâna paşilor îndrăzneţi! Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!
GEMENI
Esti vrajitoarea ENERGIEI. Ai abilitatea naturala de a simti schimbarile de energie din jurul tau. Ai o intuitive sensibilia si poti primi si trimite energie din trecut, prezent si viitor. ESti o persoana energica, gandesti liber. Iti plac visele lucide si proiectia astrala. Poti parea un „ciudat” pentru cei care nu-ti inteleg energia, ceea ce te predispune spre izolare.

RAC
Esti vrajitoarea BUCATARIEI. Iti place sa-ti manifesti magia in casa, transformand alimente simple in bunatati sau remedii. Iti plac si potiunile de tot felul. Esti o persoana de casa si fidela partenerului pe care si l-a ales. Ai darul de a comunica cu animalele.

Care este lecţia de viaţă a fiecărei zodii. Ce trebuie să schimbe la el fiecare semn zodiacal ca să aibă relaţii armonioase cu cei din jur

LEU
Esti vrajitoarea HIPNOZEI. Ai abilitatea naturala de a capta atentia oamenilor. Ii incanti pur si simplu cu sarmul tau. Esti atras de pietrele semipretioase si cristale, precum si de uleiuirile esentiale. Esti o persoana loiala si de cuvant.

FECIOARA
Esti vrajitoarea TIMIDITATII. Poti face lucruri magice doar daca ramai concentrat. Iti plac lucrurile noi si vrei sa te reinventezi de fiecare data. Totusi, esti o persoana retrasa, care vorbeste destul de putin. Iubesti sa stai in natura, iar cel mai mare dusman al tau esti chiar tu. Tendinta spre perfectiune te impinge catre anxietate si depresie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.