Ce trebuie să faci pentru a aduce NOROCUL în casă şi cum scapi de GHINION

Iată ce trebuie să faci pentru a aduce norocul în casă şi pentru a scăpa de ghinion.

20 mart. 2015, 08:54
Ce trebuie să faci pentru a aduce NOROCUL în casă şi cum scapi de GHINION

Iată cum aduci norocul în casă:

1. Flori proaspete. Se crede că florile proaspete aduc norocul în casă. Cu cât florile sunt mai vesele, mai proaspete și mai colorate cu atât mai bine, potrivit casa-gradina.ro.

2. O ușă vopsită în roșu este unul din acele amănunte care aduc norocul în casă. Ușa rosie este unul din elementele de bază în Feng Shui. Și nu doar o ușă roșie este semn de bun augur și noroc pentru casă, ci și o ușă portocalie, despre care se spune că este chiar mult mai aducătoare de bine decât cea rosie.

3. O zonă organizată circulară în casă, o masă rotundă, o masă fără colțuri este unul din elementele care aduc noroc în casă. O zonă circulară este cea care favorizează circulația energiei pozitive, și o atrage în casă.

4. Există convingerea că energia bună o să vină în casă dacă vei așeza patul din dormitor în diagonală cu ușa dormitorului. Asta în cazul fericit în care ai spațiu pentru o astfel de organizare.

Citeşte şi Feng shui pentru casa ta: Cele mai puternice pietre şi cristale

Iată cum scapi de ghinion:

1. Oglinda în dormitor este semn de ghinion și aducătoare de ghinion. Dacă totuşi ai o oglindă în domitor aceasta nu trebuie să reflecte patul pentru poate duce la destrămarea relației.

2. Ușa neagră la intrare este un semn clar de ghinion. Evident trebuie să-i schimbi culoare pentru a avea din nou noroc. Există și o excepție, ușa neagră este un semn de noroc dacă este îndreptată câtre nord. Ia o busolă, verifică și dacă nu corespunde, cumpăra vopsea!

3. Plante spinoase cu ace sau țepi sunt aducătoare de ghinion în casă și tot ceea ce trebuie să faci este să le scoți pe terasă sau afară din casă.

4. Un calendar atârnat pe un perete este de rău augur pentru longevitatea celor din casă. Calendarele nu se pun pe perete pentru că aduc ghinon. Singurul lor în care pot sta agățate este spatele unor uși. Oricum nu face greșeala, dacă ai totuși un calendar pe perete de a rupe foile acestuia sau de tăia zilele trecute. Aduce ghinion.

Citeşte şi TRUCURI UTILE: Cum poţi să faci un spaţiu mic să pară mult mai mare