Ce trebuie să faci pentru ca parfumul tău să persiste întreaga zi

Eşti nemulţumită de faptul că mirosul parfumului tău se pierde pe parcursul zilei? Iată ce trebuie să faci pentru a preveni asta.

RomaniaTV.net
26 ian. 2015, 14:50
Ce trebuie să faci pentru ca parfumul tău să persiste întreaga zi

Depoziteaza-l corect – parfumul tau trebuie depozitat in conditii favorabile pentru a nu-si pierde aroma. Mai exact, acesta trebuie tinut in locuri racoroase si intunecate. Mai mult decat atat, specialistii ne recomanda sa tinem parfumul chiar in cutia in care il achizitionam.

Citeşte şi Afrodisiac cu efect garantat pentru femei: Spune ce parfum foloseşti ca să afli câte femei înnebuneşti

Alege varianta corecta– daca ti-ai descoperit parfumul preferat, iti recomand sa alegi varianta cea mai scumpa. Nu, nu pentru ca ce e mai scump e mai bun, ci pentru ca cel mai scump este parfumul, care contine cel mai mare procent de uleiuri esentiale, urmat apoi de apa e parfum si de apa de toaleta. Avantajul esentelor mai scumpe este ca e suficient sa folosesti doar cateva picaturi, nu o jumatate de recipient pentru a mirosi bine.
 
 
Pulverizeaza in locurile cheie – specialistii sustin ca aroma parfumului este pastrata mai bine de tesaturi si podoaba capilara decat de pielea noastra. In ceea ce priveste pielea, e recomandat sa aplici parfumul in zone intens vascularizate, care emana aroma pe intreaga perioada a zilei.

Citeste mai mult pe feminis.ro.