Ce trebuie să mănânci, în funcţie de grupa de sânge

Dupa cum spune si numele, aceasta dieta se bazeaza pe grupa de sange pe care o ai, si nu numai ca te ajuta sa slabesti, dar te si protejeaza de alergii si infectii. 

RomaniaTV.net
17 mart. 2012, 09:38
Ce trebuie să mănânci, în funcţie de grupa de sânge

Cea mai raspandita grupa de sange este grupa 0. Oamenii cu acest tip de grupa ar trebui sa manance alimente cu multe proteine (cum ar fi pestele sau carnea), dar cu putini carbohidrati si putine lactate. Este recomandat sa se evite nucile, portocalele si avocado. Este bine pentru cei care au aceasta grupa de sange sa faca mult sport si sa se mentina in forma.

Cei cu grupa A trebuie sa evite carnea rosie, lactatele in exces, dar sa consume mult peste si multe legume. Exercitiile nu sunt atat de importante, fiind recomandate numai cele usoare.

Pentru grupa B se recomanda consumul de carne, lactate, multe fructe si legume si putin peste. Evita carnea de pui si sunca daca ai aceasta grupa.

Grupa AB combina dieta grupei A si grupei B.

 

Exemple de meniuri

Grupa 0

Mic dejun: 2 felii de paine neagra cu unt, suc natural de legume sau ceai de plante, 1 banana.

Pranz: friptura de vita, salata de spanac, mar sau ananas, multa apa.

Gustare: 1 felie de tort sau placinta, ceai de plante.

Cina: tocanita de miel si sparanghel, cartofi dulci, salata de broccoli, suc natural de fructe(mixt), ceai de plante; de asemenea, poti bea un pahar de bere sau vin.

 

VEZI AICI CONTINUAREA