Cea mai frumoasă POVESTE DE DRAGOSTE. Cum şi-a regăsit o femeie marea iubire după trei decenii

O comoară cu peste 100 de scrisori de dragoste trimise de un adolescent iubitei sale a adus un cuplu din nou împreună după mai bine de 30 de ani.

19 sept. 2013, 10:41

Loraine Atkins, în vârstă de 47 de ani, a primit prima scrisoare de la Terry McGurk în 1982 când ea avea 16 ani. În acea perioadă, amândoi erau elevi la şcoala Queens, în Bushey, Hertfordshire, scrie dailymail.co.uk.

Cei doi adolescenţi au fost împreună timp de 2 ani, după ce s-au cunoscut în curtea şcolii, iar Terry i-a scris lui Loraine scrisori în fiecare zi. Tânăra a strâns în jur de 100 de scrisori, iar unele dintre acestea aveau şi peste 20 de pagini lungime.

Terry i-a declarat iubirea veşnică iubitei sale. Când avea 15 ani, acesta i-a scris: „Cred că mă îndrăgostesc de tine. Chiar cred asta„.

Cei doi au pornit pe căi diferite în momentul în care Loraine a terminat şcoala, cu un an înaintea lui Terry. Aceasta s-a angajat ca vânzătoare. Cei doi s-au căsătorit cu alte persoane, dar Loraine a păstrat scrisorile primei sale iubiri ascunse sub pat pentru mai bine de trei decenii.

Prima scrisoare pe care Terry mi-a trimis-o a fost pusă în dulapul meu, doar pentru a-mi spune „bună”. Pe parcurs ce primeam scrisorile, le colectam într-o cutie. Când am crescut nu am vrut să le arunc, aşa că am păstrat cutia sub pat. Terry a fost prima mea dragoste, iar scrisorile au fost o parte din viaţa mea„, a spus Loraine.

Alte cuvinte frumoase pe care i le scria Terry erau: „Nu mai pot suporta o altă zi fără tine”, „Te visez”, „Te iubesc mai mult decât oricând şi nu o să ne despărţim niciodată„.

Însă, după terminarea şcolii, Loraine l-a părăsit pe Terry, în anul 1983, iar cei doi au pierdut complet legătura. Aceasta s-a căsătorit cu un alt bărbat în 2003, dar după câţiva ani, căsnicia ei a întâmpinat dificultăţi şi cei doi au trebuit să înfrunte un divorţ. În acele momente de suferinţă, Loraine a început să citească scrisorile de dragoste pe care le primise de la Terry.

Mi-am dat seama că trebuia să ştiu ce face el, ce persoană a devenit, cum e viaţa lui„, a spus Loraine.

Cu ajutorul reţelei de socializare Facebook, în octombrie 2011, Loraine l-a găsit pe Terry, care trăia la 12 mile depărtare de ea. Aceasta nu ştia că şi Terry divorţase în 2001 după o căsnicie de 11 ani şi care era într-o nouă relaţie din 2002, însă şi aceasta era o relaţie cu probleme.

Când Loraine m-a contactat pentru prima oară pe Facebook, am fost foarte încântat, dar m-am panicat. Treceam printr-o despărţire urată. Mi-am şters contul de Facebook şi am încercat să nu mă gândesc la ea, dar după şase luni, am intrat în legătură cu ea. Nu puteam să mă abţin, ea a fost mereu în mintea mea„, a menţionat Terry.

După ce aceştia au reluat legătura, Loraine a simţit că s-a îndrăgostit din nou de Terry. Cei doi au stabilit să se întâlnească şi au petrecut o zi în Henley, Thames, în aprilie 2012.

Eram agitat, dar ea a adus câteva dintre scrisorile pe care i le-am scris în şcoală. Am fost încântat că ea le-a păstrat pe toate. A fost ca şi cum nu ne-am fi despărţit„, a spus Terry.

Am ştiut imediat că încă îl iubesc. A fost ceea ce mi-am dorit dintotdeauna. Din ce alt motiv aş fi păstrat scrisorile? Ştiu că era alesul meu„, a precizat Loraine.

Loraine a finalizat divorţul, iar Terry s-a mutat în oraşul ei, în Watford. Relaţia lor are sprijinul mamei lui Loraine, Barbara, şi al fiicei lui Terry, April.

Chiar dacă nu sunt încă logodiţi, Terry nu a pierdut timpul şi şi-a arătat intenţiile serioase printr-un bileţel pe care i l-a pus în frigider: „Pentru viitoarea mea logodnică. Sunt îndrăgostit de tine„.

Citeşte şi Poveste de dragoste inedită: Un doctor şi-a creat SOŢIA PERFECTĂ, înainte să o ceară în căsătorie FOTO