Vlăduța Lupău, mare scandal cu un taximetrist la aeroport! A fost nevoie de intervenția agentului de pază. „De ce nu vrei să mă duci?”

Îndrăgita interpretă Vlăduța Lupău a avut parte de un episod extrem de neplăcut, aflată la aeroportul din București. Aceasta a fost implicată într-un scandal monstru cu un taximetrist care a refuzat să o ducă. Iată cum s-a rezolvat problema.

11 mai 2023, 18:35
Vlăduța Lupău, mare scandal cu un taximetrist la aeroport! A fost nevoie de intervenția agentului de pază. „De ce nu vrei să mă duci?”

Vlăduța Lupău este o artistă extrem de cunoscută și îndrăgită de românii de pretutindeni. Aceasta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde la împărtășește fanilor majoritatea întâmplărilor din viața ei. De această dată, interpreta nu s-a putut lăuda cu un moment fericit din viața ei, ci din contră. Aceasta a povestit un episod cât se poate neplăcut. Vedeta a intrat într-un scandal monstru cu un taximetrist, chiar în parcarea aeroportului.

Citește și: Vlăduța Lupău, de urgență la medic. Vedeta se confruntă din nou cu probleme de sănătate

Vlăduța Lupău se afla pe aeroportul din București și avea nevoie de un taxi. Văzând că în față se aflau mai multe mașini libere care așteptau, aceasta a apelat la primul șofer din șirul de mașini. Șoferul a refuzat să o ia pe artistă, lucru care a declanșat un scandal de proporții. Agentul de pază s-a simțit nevoit să intervină pentru a aplana conflictul. Șoferul a mințit, ceea ce a enervat-o și mai tare pe Vlăduța Lupău.

„Era să mă vedeți la știri cu un taximetrist din aeroport, pentru că sunt în București și mă îndrept spre Iași și m-am certat un pic…

Știți cum e în aeroport, primul venit, primul servit. Mergi la taximetriștii care stau la rând și primul taximetrist nu a vrut să mă ducă, cei din spate nu aveau cum să sară peste primul. A zis că să chem un taxi de la tonomatul din interior. Dacă tu ești aici de ce să chem un taxi, că tu trebuie să mă duci, că stau și alții să ducă omeni.

Și l-am întrebat la un moment dat „De ce nu vrei să mă duci?”. Nu a vrut să răspundă, stătea cu mâinile în buzunar și nu a răspuns. După aceea zic „Dacă chem taxi, nu vine pe partea cealaltă? Dacă tu ești aici liber, de ce nu mă duci?”. În fine, și a venit un agent de pază, îi povestesc cele întâmplate și la un moment dat zice domnul că eu am zis că chem altă mașină, că eu am zis… și că el mă ducea, de fapt. I-a fost frică de tipa de la pază că îi lua ecusonul de aeroport. În fine, sunteți 0”, a spus Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău în plin conflict pe aeroport în București

La intervenția agentului de pază, taximetristul în cauză s-a răzgândit, afirmând că este dispus să o ducă pe Vlăduța Lupău la destinație. Artista, fiind nervoasă, a refuzat să mai meargă cu acesta și a plecat cu alt taxi. Șoferul cu care a mers până la urmă i-a explicat motivul real pentru care primul taximetrist nu a vrut să o ia. Se pare că bărbatul ar fi așteptat să prind un client străin pe care să poară să il fraierească.

„Până la urmă a venit agentul ăla de pază, eu n-am mai vrut să mă urc, el a zis că mă duce, dar n-am mai vrut să mă urc. Am zis că mă lasă în afara aeroportului și am luat următorul. A început el să ne spună cum, de fapt, tipul ăsta care nu a vrut să mă ducă a zis că așteaptă un străin să-l facă de bani, că așa merge în România. Vine ăla și nu pune ceasul și-l face bani, îi ia 50 de euro până într-un punct apropiat. Vă dați seama cum stă treaba la noi în România? Adică eu nu aveam bani, că și eu mai las șpagă pe lângă ceasul ăla de la taxi. Dacă vreți să vă arăt acum, am un taximetrist care stă după mine. Mă duce înapoi la aeroport, pentru că plec înapoi la Iași. Și eu am românismele mele…”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online.

Citește și: Medicii refuză să o opereze pe Vlăduţa Lupău. Cu ce boală se confruntă artista: „Un medic din Paris mi-a descoperit-o”