Cea mai NOROCOASA zi din ianuarie 2023 pentru TOATE zodiile. Care este motivul pentru fiecare în parte!

În ultimele luni, Marte a retrogradat prin semnul de aer mutabil al Gemenilor, ceea ce face dificilă rezolvarea conflictelor verbale și comunicarea.

09 ian. 2023, 07:37
Cea mai NOROCOASA zi din ianuarie 2023 pentru TOATE zodiile. Care este motivul pentru fiecare în parte!

E momentul rezoluțiilor de Anul Nou, cosmosul are propriile lui rezoluții, iar zodiile trebuie să se conformeze. În timp ce 2022 s-a încheiat cu Mercur, Marte și Uranus fiecare retrograd, toate cele trei retrograde se vor încheia în ianuarie. Una dintre aceste planete în special a făcut ravagii în moduri ca nicio alta din 30 octombrie și aceasta este Marte – planeta conflictului, ostilității și confruntării. Vestea bună este că cea mai bună zi din ianuarie 2023 pentru fiecare zodie va fi 12 ianuarie, ziua în care Marte își încheie, în sfârșit, retrogradul în Gemeni.

În ultimele luni, Marte a retrogradat prin semnul de aer mutabil al Gemenilor, ceea ce face dificilă rezolvarea conflictelor verbale și comunicarea. În timp ce Mercur retrograd doar a adăugat combustibil focului, Marte retrograd se întâmplă doar o dată la doi ani, ceea ce agravează multe.

Din fericire, Marte își încheie retrogradul pe 12 ianuarie 2023. Zodiile vor avea ceva de câștigat.

Iată la ce se pot aștepta zodiile după ieșirea lui Marte din retrograd.
BERBEC
Pe 12 ianuarie, Marte, conducătorul zodiei tale, va staționa direct în semnul curios, conversațional al Gemenilor, aducând un aflux de concepte, opinii și idei. Dacă te-ai chinuit să-ți spui părerea de când Marte e retrograd, în sfârșit te vei simți mai mult tu însuți în această zi. Totuși, ai grijă când te implici acum în dezbateri aprinse, dragă Berbec. Este foarte probabil să-ți folosești cuvintele ca arme.

Horoscop karmic 9-15 ianuarie 2023. Cumpene mari pentru toate zodiile înainte de Blue Monday
TAUR
Ai fost invitat să îți reevaluezi finanțele în timpul retrogradului lui Marte, dar pe 12 ianuarie, vei dobândi în sfârșit un sentiment de claritate când vine vorba de resursele personale. Pe măsură ce apar o serie de idei și perspective, fii atenți la cheltuielile impulsive – nu dorești să dai înapoi după lecțiile pe care le-ai învățat despre relația ta cu banii.

Previziuni RUNE pe ZODII, 9-15 ianuarie 2023. Runa Sowulo aduce complicaţii. Noutati de la pietrele mistice!

GEMENI
Trebuie să fii în culmea fericirii săptămâna aceasta, dragă Gemeni, deoarece Marte iese din retrograd în semnul tau pe 12 ianuarie. Din 30 octombrie, ți s-a cerut să îți revizuiești și să îți reconsideri gândurile, ideile și planurile. Dar în această zi, vei experimenta o creștere a vitalității care îți va permite să recâștigi o minte mai limpede. Doar asigură-te că îți potrivești ritmul. Acest tranzit este probabil să te tragă în direcții diferite. Fă-ți timp, mai ales cu lucrurile pe care chiar vrei să le duci la bun sfârșit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.