Cea mai protejată bancă din București, amplasată în Colentina: „Stai pe bancă și, dacă te plictisești, vorbești cu stâlpișorii”

Deși cetățenii care locuiesc în Sectorul 2 sunt deranjați de numărul foarte mare de stâlpișori, aceștia au fost amuzați de o bancă îngrădită de stâlpișori.

22 feb. 2024, 21:51
Cea mai protejată bancă din București, amplasată în Colentina: „Stai pe bancă și, dacă te plictisești, vorbești cu stâlpișorii”
Cea mai protejată bancă din București

Sectorul 2 este cunoscut pentur numărul exagerat de stâlpișori care au apărut pe străzi. Deși, în unele situații, montarea lor este necesară, există zone unde aceștia par să fie montați la întâmplare.

Un exemplu a fost întâlnit de un bucureștean în drumul său. Mai precis, stâlpii anti-parcare au fost montați la marginea trotuarului, dar în fața unei băncuțe.

Citește și: Pistă de biciclete pe bani europeni într-un sat fără apă curentă şi canalizare, aflat la 50 km de Capitală. Dinescu: „Nici pe Calea Victoriei, în buricul Bucureştiului, nu există asemenea realizare”

Peisajul tipic bucureștean a fist fotografiat și postat pe grupul de Facebook „Ești din Sectorul 2”. Iată mesajul transmis:

„Stai pe bancă și, dacă te plictisești, vorbești cu stâlpișorii (Șos. Colentina, zona Doamna Ghica)”, a scris cel care a surprins imaginea.

Postarea a strâns sute de reacții și câteva zeci de comentarii de la alți bucureșteni care locuiesc în Sectorul 2. Oamenii s-au amuzat pe seama amplasării stâlpilor.

„Mă mir că nu au ridicat banca să mai pună câțiva și în locul ei…”/ „Eu zic că trebuia pus și unu în mijlocul băncii”/ „Să te ajuți de ei când te ridici de pe bancă”/ „De ce naiba nu au fost puși amândoi în față, sau doi în fata unul în lateral?”/ „Măcar nu stă omul singur! ”/ „Dacă se așază un bețiv pe bancă, acum are de ce să se țină ca să se ridice. Un stâlpișor!!! Înainte ce făcea?”, sunt o parte dintre comentariile de la postare.

Citește și: Deznodământ tragic în cazul românului Dorel, presupus dispărut în Italia. Acesta a suferit un accident mortal, iar corpul său va fi repatriat

Prețul unui stâlpișor precum cei montați în Sectorul 2 variază între 173 și 246 de lei, depinzând de model. Anul trecut, Primăria Sectorului 2 a montat aproximativ 12.400 de stâlpi metalici și alți 430 de stâlăi flexibili, potrivit HotNews.ro.