Cea mai puternică rugăciune care te scapă de depresie și problemele în dragoste! Rostește-o și tot răul va dispărea din viața ta

Depresia este considerată una dintre cele mai mari și mai periculoase boli ale secolului. Această boală, greu de diagnosticat apare de multe ori din cauza stresului, supărărilor, dar și ca urmare a unor grave probleme în dragoste. Dacă și tu te confrunți cu astfel de probleme există o rugăciune care îți poate alunga durerile sufletești.

31 ian. 2024, 21:12
Cea mai puternică rugăciune care te scapă de depresie și problemele în dragoste! Rostește-o și tot răul va dispărea din viața ta
Cea mai puternică rugăciune care te scapă de depresie și problemele în dragoste!

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de depresie și problemele în dragoste! Această rugăciune este una extrem de puternică și face adevărate minuni dacă este rostită în fiecare seară.

Citește și Rugăciunea pe care trebuie să o spui atunci când aprinzi o lumânare. Ce spun preoții despre acest gest extrem de profund

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de depresie și problemele în dragoste!

„Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, vino şi mă vindecă şi pe mine, netrebnicul robul Tău. M-am îndepărtat de Tine, am rănit bunătatea şi iubirea Ta.

Păcătuit-am la cer şi înaintea Ta, toată fărădelegea am săvârşit-o, arătatu-m-am lipsit de toată virtutea şi sănătatea sufletului şi a trupului.

Slăbănogit-a trupul meu, umplutu-s-a de răutăţi sufletul meu, slăbit-a duhul meu. Stricatu-s-a voia mea, toate se înăbuşă şi suferă înlăuntrul meu, coborâtu-m-am până în iadul cel mai de jos.

Izbăveşte-mă, Doamne, de apăsarea şi durerea sufletească, şi de greutatea inimii care mă stăpâneşte cu dreptate.

Săvârşit-am tot felul de păcate care mă războiesc, care fac chinul meu de nesuferit. Miluieşte-mă, Doamne, că eu singur sunt vinovat pentru această pustiire şi pieire a sufletului şi a trupului meu.

Stăpânitu-m-a iubirea de sine, înrobitu-m-a nepurtarea de grijă, nimicitu-m-a lenevirea! Iartă-mă, Doamne, şi vindecă netrebnicul meu suflet.

Depărtează de la mine pe duhul cel rău care face de nesuferit sufocarea sufletului şi a trupului meu. Ţine departe de mine greutatea cea apăsătoare din inima mea.

Slobozeşte-mi sufletul şi trupul de toată nepăsarea, întristarea, plecarea spre păcatul firii, mâhnirea, deznădejdea, nepăsarea, nesimţirea, disperarea şi amorţirea cea aducătoare de moarte, căci eu de bunăvoie am adus în sufletul meu toate acestea.

Iartă-mi, Doamne, mărimea păcatelor, vindecă mulţimea patimilor mele! Ajută-mă ca să nu Te întristez vreodată din pricina patimilor care stăpânesc netrebnicul meu suflet.

Ridică de la mine laţul cel greu al păcatului, îndepărtează mereu pe tot vrăjmaşul şi potrivnicul. împacă viaţa şi sufletul meu, Doamne! Amin!”.

Citește această rugăciune în fiecare seară timp de 40 de zile și vei vedea cum problemele tale vor dispărea rând pe rând, una câte una.

Citește și Rugăciunea pe care trebuie să o spui sâmbătă seară. Te ajută să îți îndeplinești dorințele și să țină răul departe de familia ta