Cea mai puternică sportivă din lume a murit în urma unui accident stupid. Ce s-a întâmplat FOTO

Japoneza Sayuri Kinoshita, cea care deținea recordul mondial la imersiune liberă, fără oxigen suplimentar, 97 de metri, a decedat după ce a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia. Sayuri avea 30 de ani și era considerată una dintre cele mai puternice atlete din lume!

18 iul. 2019, 07:55
Cea mai puternică sportivă din lume a murit în urma unui accident stupid. Ce s-a întâmplat FOTO

Sayuri Kinoshita a căzut de la fereastra apartamentului în care locuia în Arhipelagul Okinawa, scrie a1.ro. Deținătoarea recordului mondial la imersiunea liberă, fără oxigen suplimentar, „plămân liber” cum este cunoscută proba, a supraviețuit accidentului, dar a ajuns la spital inconștientă.

Citeşte şi A murit un muzician de Cartea Recordurilor. I se spunea „Mogulul”

Kinoshita, catalogată drept una dintre cele mai puternice sportive de pe planetă, a stabilit, în 2016, un nou record mondial, după ce a coborât 72 de metri sub apă. Apoi, performanța ei s-a îmbunătățit considerabil, ajungând la 97 de metri!!! „Cu tristețe trebuie să anunțăm decesul celei care a fost Sayuri, campioana noastră. Deși corpul ei a mai rezistat patru zile, leziunile au fost prea grave”, au declarat surse apropiate familiei.

Poliția japoneză a anunțat că a deschis o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, circumstanțele morții.